Supermål - men bare uavgjort mot Sandnes Ulf

En strålende scoring fra Ludcinio Marengo var ikke nok. Det ble 1-1 mot Sandnes Ulf.

Kampen startet i et bedagelig tempo der Brann hadde et lite overtak spillemessig uten at de helt store sjansene ble skapt. Etter et kvarters spill endret kampen karakter. Sandnes Ulf begynte å vinne flere dueller, og etter hvert kom også sjansene.

I løpet av fem minutter skapte Kent Håvard Eriksen tre store sjanser for Sandnes Ulf. To ganger kom den raske spissen helt alene mot Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger. Østerrikeren kom seirende ut av duellen begge gangene.

Brann skapte sin første store mulighet på et Vito Wormgoor-frispark like utenfor straffefeltet etter 21 minutters spill. Forsøket fra kapteinen gikk like utenfor.

Men Sandnes Ulf var ikke ferdige for omgangen. Bare to minutter etterpå var deres nederlender, nykommer Niels Vorthoren, millimetere fra å gi rogalendingene ledelsen. Men skuddet fra den tidligere Start-spillleren gikk i tverliggeren.

Nydelig Marengo-mål

Så skulle Brann komme tilbake. Ludcinio Marengo gjorde et fint raid på venstrekanten før han sendte ballen videre til Henrik Kjelsrud Johansen på løp. Det endte med corner til Brann. Corneren fra venstre ble slått kort til Marengo, som gikk et par skritt til høyre før han skrudde ballen i motsatt kryss.

Vakkert - og 1-0 til Brann!

Etter scoringen løftet Brann seg opp et par hakk og skapte flere muligheter. Men 1-0-ledelsen holdt seg ut omgangen.

I 2. omgang var det Brann som igjen festet grepet i innledningen, og produserte flere sjanser uten at det ble uttelling. Det skulle imidlertid Sandnes Ulf få. I det 73. minutt slo innbytter Vidar Nisja et flott innlegg fra venstre. Der fant han Kent Håvard Eriksen, som styrte ballen pent i mål.

Brann prøvde å komme tilbake, og var nære på flere ganger. Innbytterne Azar Karadas og Gilbert Koomson hadde store muligheter, men flere mål ble det ikke.

Brann - Sandnes Ulf 1-1 (1-0)

Treningskamp. Stemmemyren stadion. 123 tilskuere. Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL. Gult kort: Bismar Acosta (Brann), Tapio Heikkilä (Sandnes Ulf).

1-0: Ludcinio Marengo (31.)
1-1: Kent Håvard Eriksen (73.)

Brann (4-3-3): Samuel Sahin-Radlinger (Markus Olsen Pettersen fra 46.)  - Vidar Ari Jonsson, Vito Wormgoor (Bismar Acosta fra 46.), Jonas Grønner (Nicholas Marthinussen fra 72.), Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes (Marius Bildøy fra 83.), Sivert Heltne Nilsen, Amer Ordagic (Fredrik Haugen fra 46.) - Daniel Braaten (Deyver Vega fra 46.), Henrik Kjelsrud Johansen (Azar Karadas fra 72.), Ludcinio Marengo (Gilberg Koomson fra 64.).

Sandnes Ulf (4-2-3-1): Saku-Pekka Sahlgren - Axel Kryger, Akinyemi Akinshola,  Tapio Heikkilä, Herman Kleppa - Kristian Brix, Remi Johansen (Vidar Nisja fra 60.), Vegard Aasen - Erixon Danso (Vegard Erlien fra 60.), Niels Vorthoren (Jasmin Bogdanovic fra 88.) - Kent Håvard Eriksen (Onyekachi Hope Ugwuadu fra 74.).