Strand: - Holder 90 minutter når serien begynner

Løpssterke Petter Strand forsikrer at Brann har tenkt å løpe enda mer når kampen om seriepoengene begynner.

Annonse:

Tertnes-gutten Petter Strand er blitt kåret til Branns beste spiller i flere treningskamper denne vinteren. Han har funnet seg til rette i sin nye klubb fra første dag, og imponerer med stor løpsstyrke og kloke valg.

Mot Rosenborg søndag ble han matchvinner også. Da hadde Brann styrt kampen i 60 minutter, for deretter å gi fra seg initiativet mot slutten. Det har de ikke tenkt å gjøre når Eliteserien begynner.

- Det ble tunge bein mot slutten av kampen. Men vi kommer til å orke 90 minutter når beina blir friskere. Vi er fortsatt inne i en tung treningsperiode, minner indreløperen om.

- En tankevekker

Selv om det ikke ble spilt om poeng søndagskvelden, er Strand overbevist om at Rosenborg ikke likte å tape.

- De fikk seg muligens en liten tankevekker. Vi spilte på oss selvtillit, og det gjør godt, sier Strand om laget som ikke har tapt en eneste treningkamp i vinter.

Fredag venter Bødo/Glimt i Marbella, så er det treningskamp mot Sogndal, før Eliteserien starter 30. mars. Det passer Strand godt.

- Det skal bli godt å komme i gang. Rosenborg og Molde er sikkert favoritter, men vi skal være oppi der og kjempe, tror nykommeren.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: