Slo RBK - er fortsatt ubeseiret

Med 1-0-seier over Rosenborg i Marbella er Brann fortsatt ubeseiret i vinterens treningskamper.

Kampens eneste mål ble scoret av Petter Strand. Scoringen kom tre minutter før pause da Rosenborg-forsvaret kommuniserte dårlig, lot Strand få med seg ballen gjennom feltet der han rundet keeper og satte ballen i nettet fra skrått hold.

Det var fullt fortjent etter en 1. omgang som Brann styrte. De røde hadde ballen mest, og de gangene Rosenborg fikk låne den la Brann-spillerne ned enormt mye arbeid for å vinne den tilbake. Dermed dekket de opp for kontringene til trønderne også.

Henrik Kjelsrud Johansen hadde en halvsjanse tidlig i kampen, og Petter Strand skjøt over noen minutter før han ordnet 1-0. I motsatt ende fikk RBK en scoring annullert for offside.

Holdt unna mot slutten

Ved pause gikk Ruben Kristiansen, Kristoffer Løkberg og Henrik Kjelsrud Johansen ut, og ble erstattet av Thomas Grøgaard, Fredrik Haugen og Daouda Bamba. Kampen endret seg gradvis ved at Rosenborg flyttet spillet høyere.

Trønderne presset mot slutten og traff tverrligger i sluttminuttene. Men Brann holdt unna.

Brann - Rosenborg 1-0 (1-0)

Treningskamp, Marbella Football Center. 170 tilskuere. Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad.

1-0: Petter Strand (43.)

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Taijo Teniste, Vito Wormgoor (Christian Eggen Rismark fra 81.), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen (Thomas Grøgaard fra 46.) - Kristoffer Løkberg (Fredrik Haugen fra 46.), Ruben Yttergård Jenssen (Kristoffer Barmen fra 78.) , Petter Strand - Gilbert Koomson (Amer Ordagic fra 69.), Henrik Kjelsrud Johansen (Daouda Bamba fra 46.), Gilli Rólantsson.

Rosenborg (4-3-3): André Hansen - Vegard Eggen Hedenstad, Even Hovland (Gustav Valsvik fra 87.), Tore Reginiussen, Birger Meling - Anders Konradsen, Gjermund Åsen, Mike Jensen - Pål André Helland (David Akintola fra 59.), Nicklas Bendtner (Mikael Johnsen fra 74.), Samuel Adegbenro (Marius Lundemo fra 59.)

Dermed er laget ubeseiret etter å ha slått Nest-Sotra, Haugesund, Kristiansund og Rosenborg, og spilt uavgjort mot Start, i oppkjøringen. To kamper gjenstår, mot Bodø/Glimt og Sogndal.

Så er det seriestart borte mot Odd 30. mars og hjemmekamp mot Godset søndag 7. april.