«Stilren. Moderne. Fresh. Kul»

Les hva folk i Brann, hos Nike og Torshov Sport mener om den nye Brann-drakten.

Annonse:

Foto: Tove Lise Mossestad

Klokken 14.00 torsdag ble de første bildene av Branns hjemmedrakt til 2019-sesongen sluppet på Brann.no og i sosiale medier. Vi forventer at mange har meninger, men har troen på at drakten blir tatt godt imot.

Brann-kaptein Vito Wormgoor var, sammen med lagkamerat Ruben Yttergård Jenssen, den første spilleren som fikk teste drakten. Han er opptatt av både design og kvalitet.

- Det er en fresh, kul og god teknisk drakt som kler Brann godt, synes han.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, påpeker at det forplikter å vinne kåringen av Eliteseriens fineste drakt to år på rad:

- Vi har jobbet godt sammen, både Nike, Torshov Sport, draktpartnerne og oss i Brann, for å finne den drakten som kler oss best for 2019. Vi har hatt sterkt fokus på at drakten skal være stilren, moderne og annerledes enn den forrige, men samtidig med rød som hovedfarge.

- I tillegg har vi jobbet bra med draktpartnerne våre for å finne en stil på logoene som står bra til drakten. Vi føler at vi er lyktes og er stolte over resultatet. Nå gjenstår det å høre hva supporterne våre synes, påpeker hun.

Nike glad for Branns valg

Hos Nike er Kelepha Sarr glad for at Brann valgte å gå for akkurat denne drakten:

- Både spillerdrakten og supporterdrakten har en svært god teknisk kvalitet og har et stilfullt uttrykk det ryker av, synes han.

Det er Stian Nordås hos Torshov Sport enig i:

- Vi har gledet oss skikkelig til å kunne starte salget av den nye drakten. Vi har allerede fått svært mange henvendelser fra spente Brann-supportere. Nå er vi spent på responsen, innrømmer han.

Se vårt galleri med flere bilder av den nye drakten under. Alle bildene er tatt av Tove Lise Mossestad.

Annonse fra Eliteserien: