Årsmøte 2019 Eivind Lunde

Slik var årsmøtet på Stadion

Årsmøte i Brann er over. Vi oppsummerer det viktigste som skjedde.

Annonse:

Det var forventet et rolig og harmonisk årsmøte, og slik ble det. Det møtte opp 59 medlemmer og den formelle delen av møtet var unnagjort på en drøy time. Møtet ble ledet av Kåre Offerdal.

Møtet startet med gjennomgang av Branns årsrapport fra 2018 ved styreleder Eivind Lunde. Denne ble lagt ut på Brann.no uken før årsmøtet og kan leses her.

Klubbens årsregnskap ble gjennomgått av klubbens økonomisjef Bjarte Eikeland og deretter godkjent av de fremmøtte medlemmene uten noen spørsmål eller kommentarer. Det samme gjaldt revisjonsberetningen og kontrollkomitéens beretning.

Medlemskontingentene ble foreslått uendret. Det ble også foreslått at kontingentsatsene skal gjelde for to år. Styrehonorarene ble heller ikke endret.

Under punkt 8 på agendaen ble klubbens budsjett gjennomgått og deretter vedtatt av de fremmøtte. Publikum kan lese budsjettet for 2019 i årsrapporten.

Under behandlingen av organisasjonsplanen ble det vedtatt at de som mottar klubbens hedersmerke får ett gratis partoutkort.

Fulgte valgkomitens innstilling

Punkt 11 på dagsorden var valg i henhold til §15, punkt 11, i klubbens lover. Valgkomitéens enstemmige innstilling til årsmøtet 2019 ble fulgt.

Dermed blir styret for 2019 slik:

Som styreleder: Eivind Lunde, 2 år (gjenvalg).
Som fast medlem: Siren Preto, 2 år (gjenvalg).
Som fast medlem: Morten Kristiansen, 2 år (ny).

Ikke på valg: Birger Grevstad jr (nestleder), Siv Skard (medlem), Krister Hoaas (medlem) og Erik Nordgreen (vara).

Når det gjaldt innstilling til kontrollkomité for 2019, så foreslo valgkomitéen at samtlige medlemmer skulle fortsette som før. Årsmøtet var enig og valgte Evy Greve som leder, mens Veline Høyland, Helge Kvamme og Jan Bjarte Svabø fortsetter som styremedlemmer.

Det samme gjaldt innstillingen til valgkomité. Det er klubbens styre som innstiller denne, og til årsmøtet foreslo de gjenvalg for leder Atle Bønes, medlemmene Gina Barstad, Ragnhild Janbu Fresvik, Tor Raaheim-Olsen og vara Geir Berge. Årsmøtet applauderte.

På tampen av møtet ble det delt ut hedersmerke til Tor Raaheim-Olsen, som har lagt ned mange 1000 timer som ildsjel i klubben over mange år. Hans far er for øvrig æresmedlem.

Annonse fra Eliteserien: