Slik skal Brann reise seg igjen

Trener Lars Arne Nilsen forteller hvordan Brann har jobbet for å kunne reise seg etter Molde-tapet.

Molde-kampen er historie. Nå er tankene rettet mot Aspmyra og Bodø/Glimt. Brann-trener Lars Arne Nilsen tror kampen blir tøff, men er klar på at det er fullt mulig å komme derfra med poeng.

- Det har vært en fin treningsuke. Spillerne er i godt humør og har mye energi i kroppen. Vi har mye å revansjere og gleder oss masse, forteller han.

Gode borte

Brann-treneren er optimistisk, samtidig som han advarer mot søndagens motstander.

- Bodø/Glimt er et godt lag, og det blir helt sikkert en veldig tøff kamp. Samtidig har vi vært gode borte den siste tiden. Hvis vi leverer noe av det samme som vi gjorde mot Odd og Rosenborg borte, bør vi ha gode muligheter til å ta poeng på Aspmyra, mener Nilsen.

Foran søndagens kamp kan Brann-treneren avsløre at laget har øvd en del på angrepsmønstrene i den siste tredjedelen av spillet.

- Forberedelsen til kampene varierer alltid noe, avhengig av hvordan kampen i forveien har vært. Vi har skapt litt lite sjanser i det siste, og har derfor øvd litt på den siste tredjedelen av spillet. Så får vi se hvordan det går, sier Lars Arne Nilsen til Brann.no.

Ferierer på toppen

Brann-treneren mener at det er viktig å få en god kamp før laget går inn til ferien. Samtidig poengterer han at Brann uansett vil ligge på toppen av tabellen før spillerne reiser på ferie. 

- Vi gleder oss voldsomt til kampen. Det blir kjekt om vi kunne gå inn til ferien med en seier og beholde ledelsen med fire poeng.

- Samtidig er det jo slik at vi vil feriere på topp uansett hvordan det går. Så vi ser faktisk veldig lyst på situasjonen, avslutter Lars Arne Nilsen.

Etter Glimt-kampen har spillerne pause til Start er motstander på Stadion mandag 6. august klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: