Slik blir Brann-festen i sentrum

Storskjermvisningen av Bodø/Glimt - Brann på søndag blir en happening du ikke må gå glipp av.

Brann.no kunne tidligere i uken fortelle at søndagens kamp blir vist på storskjerm på Tollbodallmenningen i Bergen sentrum. Tilbakemeldingene fra publikum har vært gode, og det tyder på at det blir mye folk.

Dørene åpner klokken 17.00, og sammen med Fotballfeber har vi laget et program som inneholder mye mer enn selve fotballkampen.

Vi flytter deler av fanzone fra Stadion til Tollbodallmenningen. Her kan barna få prøve seg på forskjellige aktiviteter, møte Gullbrann og få ansiktsmaling. Fanzonen vil være åpen under hele kampen.

Det blir konkurranser, med vår lekre bortedrakt fra Nike i gevinst til en heldig vinner som treffer blink på Bergen Fiber sin fotballdart.

Vi håper også å få besøk av en av Brann-spillerne som ikke er i troppen mot Glimt.

Brannbutikken er også på plass med eget utsalg. 

Gratis for alle

Som på hjemmekampene på Stadion blir det avstemming med kåring av Branns beste spiller. Det koster ingenting å delta, og vi trekker ut en heldig vinner av en MovieMask fra Bergen Fiber.

Hos Fotballfeber på Tollbodallmenningen har de servering av både mat og drikke, og vi får besøk av slagere fra Dræggens med innslag fra noen flere buekorps. De vil sette stemningen for en kveld som forhåpentlig vil gi publikum fine øyeblikk på den 55 kvadratmeter store skjermen.

Det er plass til 4000 mennesker, og det er førstemann til møllen. Inngangen til arrangementet er gratis, og det er ikke mulig å forhåndsbestille bord.

Kampstart for Bodø/Glimt - Brann er klokken 18.00. Dørene åpner klokken 17.00.

Ikke glem neste hjemmekamp på Stadion. Den er mot Start mandag 6. august klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: