Slik forklarer treneren tapet

Brann-trener Lars Arne Nilsen forklarer baklengsmålet med litt manglende fysikk i laget.

Annonse:

Brann tapte kampen da Rosenborg scoret på en en dødball, en av hele ni cornere til trønderne i oppgjøret. Treneren så på mange måter den komme.

- Vi mangler rett og slett litt fysikk til å stå imot på dødballene. Det var sånn Rosenborg var i fjor, og nå har de kommet litt tilbake der de vinner på dødballer og tetter igjen bak. 

- Vi var litt manko i luftrommet på dødball og det var det vi fryktet, forklarer Brann-treneren.

Stillingskrig frem til målet

Det var lenge stillingskrig frem til den sene scoringen. Brann hadde mest ball, mens Rosenborg skapte farligheter på kontringer. 

- I dag er det to gode lag. Vi var veldig tydelige på forhånd på at vi møtte et tøft lag, påpeker Nilsen.

Han mener laget hans skapte for få sjanser til å vinne kampen og påpeker at Rosenborg var kloke som la seg lavt og satset på overganger. Brann hadde mye luftstyrke på benken, men 55-åringen fra Sotra ville følge suksessoppskriften som ga ni poeng på tre kamper i Eliteserien.
 
- Vi hadde et par spillere på benken, som, for eksempel Christian Eggen Rismark og Azar Karadas, som kunne hjulpet til med fysikk defensivt, men da hadde det gått ut over det offensive. En ren luftkrig mot Rosenborg klarer ikke vi å vinne, for der er de overlegne, mener Lars Arne Nilsen. 

Nå har Brann spillepause frem til bortekampen mot FK Haugesund 15. juni.

Annonse fra Eliteserien: