Slik flyttes partoutkort-innehaverne ved bygging

Ettersom Eliteserien begynner allerede i mars må det tas høyde for tribunebygging i sesongplanleggingen.

Annonse:

Tirsdag kveld vedtok Bystyret i Bergen reguleringsendringen som åpner for å bygge tribune i kombinasjon med studenthybler på Stadion. Dermed er Brann enda ett steg nærmere realisering av planene.

For publikum som har partoutkort på Fjordkraft-tribunen vil en eventuell bygging innebære flytting til en annen tribune i 2018-sesongen.

Alle som har fornyet eller kjøpt partoutkort på Fjordkraft-tribunen innen 31. desember blir flyttet til nye plasser for sesongen 2018. Disse vil også få fortrinnsrett til å flytte tilbake til samme område på ny tribune i 2019.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, forteller at alle som har kjøpt eller fornyet partoutkort på Fjordkraft-tribunen vil bli tilbudt gode plasser på en av de øvrige tribunene innen 10. januar.

- Hva hvis det ikke blir bygging?

- Dersom det ikke blir bygging er selvsagt alle sikret den plassen de allerede har kjøpt på Fjordkraft-tribunen, sier hun.

Slik gjennomføres flyttingen

Schutz påpeker at det blir for utfordrende å la nærmere 1000 partoutkort-innehavere på Fjordkraft-tribunen fritt velge seg nye seter på de andre tribunene.

- Vi vet at det er viktig for våre partoutkort-innehavere å sitte sammen med venner og bekjente. Dessverre fanger ikke systemet opp de gode vennskapene. Vi velger derfor å flytte felt i bolker for å ivareta dette på best mulig måte, men noen justeringer må vi nok ta høyde for når supporterne får tilsendt informasjon om nye plasser, medgir Schutz.

Alle som vurderer å skaffe seg partoutkort for 2018-sesongen må huske fristen til nyttår.

- 1. januar 2018 fristilles alle plasser som ikke er fornyet, og disse vil raskt bli tildelt andre nå som kapasiteten kan komme ned i cirka 12.400, påpeker Branns kommersielle leder. 

Etablerer midlertidig bortefelt

Ved bygging i 2018 må det også etableres et midlertidig bortefelt, og som skissert i saksdokumentet for det ekstraordinære årsmøtet er dette tenkt plasser på felt F på BOB-tribunen. Dette er ytterst mot Fjordkraft-tribunen.

Det kan også være vi må bruke nedre del av E-feltet til bortefelt på enkeltkamper. Det er derfor ikke solgt partoutkort her.

- Dersom noen av dem som har partoutkort høyere på E-feltet vil ha tilbud om nye, midlertidige plasser vil vi selvsagt forsøke å hjelpe, påpeker Schutz.

 

Annonse fra Eliteserien: