Bystyret godtok reguleringsendringen

Kveldens bystyrevedtak gjør at Brann er enda et skritt nærmere å kunne realisere byggeplanene.

Annonse:

I møtet i Bystyret sto Brann Stadion på agendaen. Saken gjaldt endring i reguleringsplanen slik at det kan etableres boliger for studenter i hele Fjordkraft-tribunen.

Bystyret skulle ikke ta stilling byggehøyder eller utnyttelsesgrad, fordi det ikke er søkt om endringer her sammenlignet med tidligere vedtatt reguleringsplan.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, sier at kveldens vedtak er en ny milepæl på veien mot tribunebygging.

- Nå har både klubbens medlemmer og Bystyret fattet vedtak som gjør at vi kan jobbe videre med planene. Det er svært gledelig, sier Johannesen til Brann.no.

Veien videre herfra

Etter vedtaket i Bystyret kunngjør kommunen reguleringsendringen, varsler berørte parter om vedtaket og opplyser om klageadgang og klagefrist. Brann sender nå inn rammesøknaden for prosjektet.

For naboer som har spesielle spørsmål vil representanter fra Brann være tilgjengelig på Stadion onsdag 10. januar fra klokken 14.00 til 20.00.  Informasjon til de det gjelder vil bli levert direkte.

Det vil også bli et generelt informasjonsmøte for naboer i forbindelse med eventuell byggeprosess etter at alle formaliteter er på plass. Informasjon om dette kommer.

- Dialogen med naboene har vært god hele tiden, og slik skal det være i fortsettelsen også. Dette er et stort prosjekt, og målet er å informere godt og svare ryddig på alle spørsmål og kommentarer folk måtte ha, påpeker Johannesen. 

Under bystyremøtet var det ingen motforestillinger mot planene, snarere tvert imot, så ble kombinasjonen fotballarena/studenthybler beskrevet som meget smart.

I tur og orden tok Arbeiderpartiet, Høyre, KrF og Venstre til orde for at planene var gode. 

Annonse fra Eliteserien: