Slik blir nye Frydenbø-tribunen

Største endring på tribunen er at Store Stå flyttes til øvre felt og det blir sitteplasser på hele nedre del av tribunen.

Annonse:
  • Se bilde av den nye inndelingen nederst i saken. 

I forbindelse med at vi fra 2020-sesongen flytter Store Stå opp på øvre felt B og C, gjør vi også noen andre endringer på tribunen. Du kan lese mer om flyttingen av ståfeltet her.

Satser på supportermiljøet
Det er på Frydenbø-tribunen og hos de syngende supporterne stemningen på Stadion starter. Derfor tilbyr vi nå supporterpriser på hele tribunen og det er her du finner de rimeligste partoutkortprisene på Stadion. 

Flytter Bataljonen Ung fra BOB-tribunen
Antall unge supportere i Bataljonen Ung har doblet seg hvert år, og nå flytter vi denne herlige gjengen over til Frydenbø for å sikre en nærhet til det syngende supportermiljøet på Stadion. Bataljonen Ung vil være en trygg plass for unge supportere med egne verter som tidligere. Her vil de bli kjent med jevnaldrende, lære seg sanger og kjenne på gleden og samholdet som er på tribunene når Brann spiller. Det er i utgangspunktet tenkt at det unge publikummet på Bataljonen Ung-feltet vil bestå av barn i alderen seks til 14 år.

Beholder ett felt for fritt setevalg
På fritt setevalg finner man de rimeligste plassene på Stadion, så det har vært viktig for oss å ha dette tilbudet i fortsettelsen også. Men vi ser også at folk helst ønsker å vite hvor de sitter på tribunen og har derfor valgt å innføre nummererte seter på nedre felt A fra sesongen 2020. Feltet med fritt setevalg ligger nå ved siden av Bataljonen Ung og er tiltenkt i hovedsak familier.

Store Stå og Bataljonsmedlemskap
Det er på Store Stå du kan velge Bataljonsbilletten som inkluderer medlemskap i Bataljonen. Alle på Frydenbø-tribunen vil få tilbud om å kjøpe medlemskap i Bataljonen utenom partoutkortet sitt. Alle på Store Stå får også et eget fysisk kort som sikrer tilgang på feltet.

Sitteplasser på hele nedre felt
Hele nedre del av Frydenbø-tribunen blir omgjort til sitteplasser. Her har man klar sikt til banen og stemningen i ryggen. 

oppdeling
Slik blir oppdelingen på nye Frydenbø-tribunen

 

Annonse fra Eliteserien: