Tifo på Frydenbø-tribunen før siste seriekamp mot Sarpsborg 08 i 2016.

Slik blir 16. mai-festen

16. mai er mye mer enn en fotballkamp. Se hva som skjer!

Annonse:

Mandag formiddag var det solgt over 16.000 billetter til oppgjøret mellom Brann og Sandefjord. 16. mai er fotballens festdag, og alt ligger til rette for en nydelig kveld for Brann-fansen.

Fanzone ved inngang 10

Som vanlig blir det fanzone ved inngang 10 halvannen time før kampstart, altså fra klokken 16.30 til dette oppgjøret.

Her rigges det gigantiske Sparebanken Vest-teltet til aktiviteter for de yngste, blant annet ansiktsmaling og lykkehjul med muligheter for å vinne premier.

  • Det blir pizza fra Pizzabakeren
  • Musikk
  • Salg av supporterutstyr fra Torshov Sport

Ligaens råeste tifo

Bataljonen har forberedt årets store tifo-show. Det blir et enormt show som overgår det meste på tribunene i Norge. Alle som har fått utdelt noe på setene sine oppfordres til å holde dette opp ved innmarsj. Da vil det dannes et flott show på tribunene.

Hva eksakt Bataljonen har funnet på forblir en hemmelighet til spillerne entrer banen litt før klokken 18.00. 

Det er viktig at folk finner plassene sine noen minutter før kampstart slik at vi får maksimalt ut av tifoen. Dette gjelder på alle fire tribunene.

- Tifoen er en gave fra supporterne til klubben. Vi har jobbet enormt mange timer for at det skal bli ekstra stilig denne gangen, og vi håper folk er på plass tidlig for å se og bli med, sier Thomas Madsen i tifo-gruppen.

Buekorps i pausen

Ingen 16. mai-kamp uten buekorps. I pausen marsjerer slagere fra ulike buekorps langs stadionmatten for å hedre det helbergenske og sette publikum i stemning inn mot nasjonaldagen på onsdag.

TRADISJON: Buekorpsene kommer på Stadion 16. mai.

Kamsponsor Sparebanken Vest vil også markere seg i pausen, og det gjør de ved å dele ut økonomiske gaver til to samfunnsnyttige prosjekter.

Som på tidligere kamper blir det mulig å stemme på Branns beste spiller via vår facebookside. Til dette oppgjøret gir vår samarbeidspartner Bergen Fiber en Ipad til en heldig deltaker i konkurransen.

Du kan stemme fra kampstart, det koster ingenting. Stem - og kanskje du vinner Ipaden.

Kjøp på forhånd

Mandag ettermiddag er det fortsatt billetter å få tak i innenfor alle kategorier og på alle fire tribunene. Husk at det lønner seg å kjøpe før kampdag.

Om du av en eller annen grunn venter til tirsdag med å kjøpe billetter, så kan det gjøres på nett, som vanlig, eller i billettboden ved inngang 9 fra klokken 15.00. Her selges det som er igjen av ledige billetter, og den siste timen før avspark vil uavhentede billetter også bli lagt ut for salg.

Brann - Sandefjord har avspark klokken 18.00. Men som sagt - det er mange grunner til å komme tidligere enn det!

Kjøp billetter 

Annonse fra Eliteserien: