Ser frem mot avgjørende kvalifiseringskamp

Svava Gudmundsdottir scoret et praktmål mot Rosengård på Stadion, og nå venter et knalltøft returoppgjør i Malmö. Vinner Brann kampen er de klare for gruppespillet i Champions League.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

– De vil nok angripe oss litt annerledes enn de gjorde på Stadion. Det blir en jevn og tøff kamp, men spiller vi som i første omgang på Stadion kan vi ta dem, sier Gudmundsdottir. 

Det første av to oppgjør mellom Brann og Rosengård endte 1–1 på Stadion forrige onsdag. Førstkommende onsdag, 28. september, klokken 18.00 avgjøres det hvem som kvalifiserer seg for gruppespillet i Champions League. Da møtes Brann og Rosengård igjen, denne gangen i Malmö. 

Etterlengtet frihelg   

Siden sluttspillet i Toppserien startet opp igjen tidligere denne måneden har Brann hatt et tøft kampprogram, med både serie- og cupkamper. Nå har laget hatt en helg uten kamper. 

– Vi så frem til denne helgen, og litt hvile har gjort oss godt. På grunn av det tette kampprogrammet har vi spilt kamp, hatt en trening og så ny kamp. Nå får vi noen gode treninger sammen før kampen på onsdag, sier Gudmudsdottir. 

Allerede mandag satte laget seg på flyet og reiste til Malmö for å lade opp til kampen, som man kan se både på bt.no og vg.no onsdag kveld. 

Der har Brann alt å spille for, og laget som vinner den kampen er klar for gruppespillet. Bortemålsregelen gjelder ikke lengre.

Målet Gudmundsdottir scoret på Stadion var av det praktfulle slaget, da hun ble spilt gjennom og banket ballen i nettaket fra skrått hold. 

– Etter kampen husket jeg ikke helt hvordan målet var, jeg bare prøvde å skyte. Men nå har jeg sett det om igjen, og det var et bra mål, smiler Gudmundsdottir. 

Og legger til: 

– Adrenalinet tok litt overhånd da jeg så at ballen gikk i mål. Jeg burde kanskje ha feiret sammen med supporterne, men følelsene tok overhånd og jeg bare løp, ler hun.  

Se målet til Gudmundsdottir, og resten av høydepunktene fra den første kampen på Stadion, her: 

Annonse fra Eliteserien: