Sami: - Glad for å være i gang

Samuel Sahin-Radlinger (25) skryter av sine nye lagkamerater etter den første kampen i Brann-målet.

Annonse:

Lånekeeperen fra Hannover 96 fikk sitt første møte med det bergenske publikumet i Vestlandshallen. Etter 3-2-seieren over Viking virket han fornøyd.

- Jeg er først og fremst glad for at vi vant og at vi kontrollerte kampen gjennom nesten 90 minutter, oppsummerer den storvokste sisteskansen.

Men:

- Det eneste som selvsagt irriterer meg er at Viking scoret to mål uten egentlig å skape noe særlig med sjanser. Samtidig slår jeg meg til ro med at dette var min aller første kamp og at vi skal utvikle oss sammen i fortsettelsen, legger han til.

Startet superkontring

Sahin-Radlinger fikk ikke anledning til å vise klasseredninger i treningskampen mot Viking. Til det var det rett og slett for få avslutninger på mål.

Men han viste sin store rekkevidde og hvordan han ruver i feltet. Dessuten ble det, som Lars Arne Nilsen varslet på forhånd, anledning til å se hvor spillende den nye keeperen er med beina. Han startet ofte spillet ved å slå baller til Vito Wormgoor eller en annen forsvarer i stedet for å slå langt.

- Det er min stil. Jeg spiller ballen. Jeg tror det er en god egenskap og viktig i fotballen at man våger å starte bakfra på den måten, sier han til Brann.no.

Ved ett tilfelle kastet han ballen til midtstreken der Gilbert Koomson stormet frem og startet et Brann-angrep som endte med at Ludcinio Marengo skjøt i stolpen. Sahin-Radlinger er full av lovord etterpå ha sett laget i aksjon fra sin posisjon bakerst på banen.

- Etter kun én kamp og en ukes trening opplever jeg at kvaliteten er veldig bra. Dessuten har vi en måned igjen av oppkjøringen. Dette kan bli riktig så bra. Akkurat nå er jeg bare glad for å være i gang, forklarer østerrikeren.

Samuel Sahin-Radlinger var én av fire nykommere som startet kampen mot Viking. Mot slutten av oppgjøret fikk dessuten junioren Nicholas Marthinussen sine første Brann-minutter i midforsvaret.

Serien starter 10. mars. Vi håper å se deg på Stadion i år.

Kjøp partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: