Sahin-Radlinger står mot Viking

Samuel Sahin-Radlinger får sin første mulighet i Brann-målet i torsdagens treningskamp.

Annonse:

Når Brann møter Viking i Vestlandshallen torsdag klokken 14.00 får Brann-publikumet se den nye målvakten i aksjon for aller første gang. Han har kun trent tre økter med sine nye lagkamerater, men har rukket å presentere seg på en svært positiv måte.

- Han er god, og det visste vi. Så er han nøye i alt han gjør, og blir et forbilde for de unge keeperne våre siden han allerede er god på det de skal bli bedre på. Og så er han en suveren type som har gjor et kjempeinntrykk på hele klubben allerede, forteller trener Lars Arne Nilsen.

Treneren bekrefter at Sahin-Radlinger står mot Viking.

- Markus (Pettersen) sto forrige A-kamp og blir med på Brann 2 sin kamp mot Åsane i ettermiddag (onsdag 16.30 i Vestlandshallen). Så står Samuel mot Viking, sier Nilsen.

Gir laget en ny dimensjon

Som tidligere utespiller er Sahin-Radlinger god til å behandle ballen med beina. Lars Arne Nilsen tror det kan gi laget en ny dimensjon.

- Med Samuel i mål kan vi ta større risiko bakover og bli et enda mer spillende lag. Vi trenger ikke slå like mye langt bakfra, mener Nilsen.

Han vektlegger imidlertid at 25-åringen akkurat er kommet til Brann, og ønsker å gi ham den nødvendige tiden til å bli kjent med spillestilen og nye lagkamerater.

- Det viktigste er å få ham i gang, at han får spille kamper siden han er helt ny.

Bytter mange spillere

Som i treningskampen mot Elfsborg legger Brann-treneren opp til at de fleste spillerne skal få sjansen mot Viking. Det blir mange bytter. Oppfordringen er uansett klar:

- Alle får sjanser til å spille i vinter, og det gjelder å benytte mulighetene til å vise seg frem. Det er ikke så mange kamper igjen før seriestart, minner treneren om.

Treningene gir et godt bilde på hvem som er nærmest en startoppstilling, men Lars Arne Nilsen ønsker å se at spillerne melder seg på og markerer seg skikkelig i kampene også.

- Jeg ønsker å se igjen det vi har øvd på i januar. Men jeg forventer en jevn kamp mot Viking. De har nok et godt lag, tror Brann-treneren.

Foruten langstidsskadde Daniel Braaten er det ventet at hele troppen er tilgjengelig til oppgjøret mot Viking torsdag.

Kampen sendes direkte på bt.no (krever abonnement). Senere på kvelden blir det gratis videosammendrag og intervjuer på Brann.no.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: