Ruben har signert ny kontrakt

Ruben Kristiansen (32) har forlenget kontrakten med Brann.

Annonse:

– Vi har spennende ting på gang nå, og fikk en bekreftelse på at vi er på rett vei mot Djurgården. For min egen del kjennes det også bra ut, og jeg vil være med på fortsettelsen, sier Kristiansen. 

Kontrakten hans gikk egentlig ut etter denne sesongen, men den er nå forlenget til å gjelde ut 2021. Det skjedde på Kristiansens 32-årsdag, torsdag 20. februar. 

Kristiansen kom til Brann i midten av 2015-sesongen og har spilt 116 obligatoriske kamper for klubben. Etter 2018-sesongen gikk kontrakten hans ut, og etter den siste seriekampen ble han takket av for innsatsen gjennom 2,5 sesonger. Men bare en uke etter signerte han en ny kontrakt som strakk seg ut 2020-sesongen. Det er denne som nå har blitt forlenget med ett år. 

– Det er en drøm å spille her i Brann og representere klubben. Det er fint å få forlenget med ett år, for det kommer unge spillere som nærmer seg førstelaget. Jeg er glad for at klubben tenker på utviklingen av de også, sier Kristiansen. 

– Ruben har vært her lenge nå og er fortsatt en veldig viktig spiller for oss. Han har blitt en bjellesau som har satt en standard for kulturen vi ønsker å ha både på og utenfor banen, sier sportssjef Rune Soltvedt til Brann.no.

Annonse fra Eliteserien: