Praktisk informasjon om G14-turneringen

Her finner du praktisk informasjon om G14-turneringen på Nymark i helgen.

Annonse:

Brann arrangerer nasjonalt elitetiltak for G14-lag 20.-21. oktober. Dette er en turnering hvor de beste G14-lagene i Norge kan måle krefter og kåre en vinner.

Her finner du praktisk informasjon om kampene, oppholdsrom, kiosk, garderober og mer.

På banen

Alle lag vil få baller, vester og kjegler tilgjengelige til oppvarming, samt egen garderobe. Garderobene er i Nymarks klubbhus, et rødt trehus ved Nymark 03. Dørene er merket med hvilke lag som disponerer garderobene.

Banen man skal spille på er tilgjengelig for oppvarming minst 35 minutter før kamp, og lagene skal være oppstilt og klare senest fem minutter før kampstart. Det blir felles innmarsj med hymne og lagoppstillinger.

Brann stiller med flere medisinskrin på deling mellom lagene. I tillegg vil fysioterapeuter på Stadion være tilgjengelige ved akutt behandling av skader.

Det er i tillegg viktig at alle lagene sjekker hvilke drakter motstanderlaget spiller i. Hjemmelaget velger alltid drakt først.

Brann Stadion Nasjonalt Elitetiltak G14

Oppholdsrom og kiosk

Det vil være åpen kiosk gjennom hele turneringen. Her kan man kjøpe pølse i brød, frukt, kake, vann, brus og mer. Denne blir trolig ved inngang 9 på Stadion, opp trappen og til høyre. Her vil det også være oppholdsrom for familie og supportere.

På lørdag blir det lederkveld. Brann åpner loungen og byr på pizza og god drikke, og dette er kun for lederne av lagene. Loungen åpner klokken 19.00 og stenger klokken 23.00. Frist for påmelding til dette var 12. oktober.

På Stadion vil man også finne oppholdsrom forbeholdt trenere. Her kan man få varmen i seg, møte andre trenere, slappe av og drikke kaffe. Dette rommet er ikke åpent for familie og supportere.

Alle kampene blir filmet, og på lørdag vil Bergens Tidende sende alle kampene på bt.no. Disse livesendingene er gratis for abonnenter. Det koster bare 1 krone å bli abonnent.

Annonse fra Eliteserien: