OBOS gir vekk 1000 billetter til lørdagens kamp!

OBOS elsker at OBOS med Brann er større enn Eliteserien, og kjøper 1000 billetter de ønsker å dele ut til Brann-supportere.

Annonse:

NB! Billettene ble revet bort på få minutter.

 

– Vi i OBOS hyller hvordan Brann-supporterne omfavner og beriker OBOS-ligaen, og ønsker å gi noe tilbake til dem. Samtidig håper vi dette kan bidra til at Brann-Sogndal kan bli enda bedre besøkt enn Brann-Åsane. 

Det sier Eddie Chr. Thomas, sponsorrådgiver i OBOS. Sponsorrådgiveren er særlig imponert over Brann-fansens oppslutning rundt laget sitt så langt i sesongen:

– Jeg forstår jo frustrasjonen over å ha rykket ned et hakk, men jeg er samtidig veldig imponert over måten Brann og fansen deres har taklet situasjonen og nå slutter så bra opp om klubben og reisen man har startet på tilbake til Eliteserien. Jeg var selv tilstede på Nordre Åsen i går og så hvordan Brann-fansen virkelig stod på og støttet sitt lag. Nå håper jeg veldig mange tar turen til Stadion lørdag, både for å delta på alle aktivitetene vi legger opp til i Fanzone, men selvsagt først og fremst for å støtte laget i sitt hjerte, sier Thomas.

Slik blir billettene delt ut (NB! Billettene er utsolgt: 

  • Billettene blir tilgjengelig klokken 14.00 i dag, onsdag 20.04.
  • Velg et av de gule feltene, velg seter, og velg billettypen "OBOS-billetten".
  • Man kan hente ut opptil 5 billetter per person. 
  • Lenken er aktiv frem til de 1000 billettene er borte.
  • Har du allerede partoutkort eller billett til kampen? Tips en venn, nabo, kollega, klassekamerat/venninne, kjæreste, mann, kone eller andre! 

Konstituert daglig leder i Brann, Therese Andvik Rygg, er henrykt over initiativet.

– At ligapartner OBOS ønsker å gi noe tilbake og bidra til å fylle Stadion, er helt fantastisk. Vi er veldig takknemlige, både for bidraget til billettsalget, og for alt de er med å skape i Fanzone før kamp.

Kjøp billetter til kampen her

For å komme deg til kamp kan du ta Staddabussen for kun 15 kroner tur/retur! Kjøp billetter til Staddabussen her! 

Før kampen bidrar OBOS sammen med våre sesongpartnere, Bergen Fiber og Pizzabakeren til masse gøy for store og små i Fanzone+. Fullt program kommer i løpet av dagen på Brann.no. 

Annonse fra Obos-ligaen: