Overtidsscoring fra Leikvoll Moberg sikret seier

Brann måtte ta ledelsen tre ganger, men et overtidsmål fra Vegard Leikvoll Moberg sikret tre poeng.

Brann startet kampen best, og etablerte spill på Skeids halvdel. Et par cornere ble ryddet unna. Etter fem minutter fikk Aune Heggebø skutt inne i 16-meteren, men han var ikke i balanse og keeper reddet greit.

Det skulle ta en halvtime før Brann klarte å omsette det spillemessige overtaket til scoring. Etter en corner havnet ballen hos Fredrik Pallesen Knudsen på  bakre stolpe. Han kjempet inn 1–0-scoringen.

Drøye fem minutter før pause utlignet Skeid. Brann slo bort ballen etter en corner, og et innlegg fra Skeid sin venstre side fant Johnny Buduson som headet inn utligningen. Til pause sto det 1–1.

Etter hvilen startet Brann trøtt, men Skeid klarte ikke å skapte sjanser på presset sitt. Brann tok over spillet igjen, og etter å ha klart å sette press på Skeid kom scoringen. Ruben Kristiansen fant Mathias Rasmussen i feltet, som headet Brann i ledelsen. Men Skeid svarte umiddelbart med Jakob Romsaas som utlignet to minutter senere.

Så vartet Niklas Castro opp med et perfekt brassespark, men en enorm redning fra Skeids keeper hindret scoring.

Brann fortsatte presset ut kampen, men Skeid så ut som de klarte å stå i mot. Helt til Vegard Leikvoll Moberg stanget inn seiersmålet seks minutter på overtid!

Neste kamp er vestlandsoppgjøret mot Sogndal på Stadion. Kampen spilles lørdag 23. april klokken 20. Billetter til kampen kjøpes her.

Man kan ta Staddabussen direkte til Stadion fra Kleppestø, Os, Straume og Åsane, for bare 15kr t/r.

Skeid–Brann 2–3 (1–1)

0–1: Fredrik Pallesen Knudsen (30.)
1–1: Johnny Buduson (39.)
1–2: Mathias Rasmussen (58.)
2–2: Jakob Romsaas (60.)
2–3: Vegard Leikvolll Moberg (90+6.)

OBOS-ligaen. Runde 3. Nordre Åsen kunstgressbane. Tilskuere: 1501. Dommer: Ajdin Medic, Torsvik IF. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Brann.

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen – Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Vegard Leikvoll Moberg fra 54.) – Niklas Castro, Aune Heggebø, Frederik Børsting (Bård Finne fra 81.).