Ny signering bekreftet

Nora Eide Lie (24) har signert for Brann, og er den andre nye spilleren som er bekreftet klar for kvinnelaget til Brann som skal spille i Toppserien i 2022.

Annonse:

– Jeg føler veldig veldig takknemlig som får bli en del av Branns kvinnelag. Det virker som en flott klubb, som har et bra trenerteam og andre flinke folk rundt laget. Jeg gleder meg til å være med på å bygge videre på det grunnlaget Sandviken allerede har lagt, sier Eide Lie til brann.no. 

24-åringen kommer fra LSK, der kontrakten gikk ut etter sesongen som nylig er ferdigspilt. I tillegg til LSK har midtbanespilleren tidligere spilt for Kolbotn i Toppserien, og for Urædd og Grand Bodø. 

Avtalen med Brann strekker seg over to år, og gjelder ut 2023. 

Fulgt lenge

Eide Lie er den andre nye spilleren som har signert for tidenes første kvinnelag i Brann. Tidligere i desember ble også midtbanespilleren Therese Sessy Åsland (26) klar

– Nora er en spiller som vi har kjent og fulgt med over en lengre periode. Hun har hatt en meget god sesong for LSK i år hvor hun er en av årsakene til at LSK endte opp med seriebronse, blant annet bidro hun med syv mål fra en dyp midtbaneposisjon. Nora er en meget god ballspiller med god spilleforståelse, som vi tror har et meget stort potensiale som vi kan utvikle videre, sier trener Alexander Straus.

Branns kvinnelag starter oppkjøringen til neste sesong allerede 3. januar, og gjennom vinteren skal de for det meste trene i Vestlandshallen. 

Annonse fra Eliteserien: