Natasha Anasi-Erlingsson forlater Brann

Etter ett og et halvt år i Brann, forlater Natasha Anasi-Erlingsson klubben og flytter hjem til familien på Island.

Annonse:

32-åringen kom til Brann 1. januar 2023, og fikk en kjip start i Bergen da hun røk akillesen på trening bare noen uker etter ankomsten. Dermed ble store deler av hennes første tid i Brann tilbrakt på sidelinjen og i treningsrommet med opptrening.

Det fikk hun heldigvis igjen for, og i den første gruppespillkampen i Champions League i november kom hun inn som innbytter og avgjorde kampen mot østerrikske St. Pölten. Det er en scoring Anasi-Erlingsson kommer til å huske for alltid. I tillegg har hun spilt seg tilbake på det islandske A-landslaget. 

Nå er hun derimot klar for å flytte hjem til familien på Island, og Anasi-Erlingsson og Brann er enige om å avslutte kontrakten et halvt år før den egentlig går ut. 

– Jeg ønsker bare å si at jeg er utrolig takknemlig for tiden min her. Jeg har lært så mye og vokst enormt både som spiller og som person. Jeg vil si takk til spillere, klubben, støtteapparatet og supporterne for måten de tok imot meg og min lille familie fra dag én. Det har vært en drøm å være en del av denne utrolige reisen og alt vi har oppnådd. Nå ser jeg frem til å flytte hjem til Island for å være nærmere familien og vennene mine, sier hun.

Det forstår også sportslig leder Aleksander Olsen, og Brann har av  hensyn til hennes private årsaker innvilget ønsket hennes.

– Natasha har over en lengre periode uttrykt et savn til sin datter og familie som er boende på Island. I mellomtiden har hun vært 100 prosent fokusert på Brann og hverdagen her. Allikevel var ønsket om å vende tilbake til Island, gjenforenes med familie og avslutte fotballkarrieren der veldig sterkt. Natasha er en strålende person og en lederskikkelse som vi har blitt veldig glad i, og har vært en avgjørende faktor for en god gruppedynamikk. Vi ønsker henne masse lykke til videre både på banen og livet i fremtiden, og hun er hjertelig velkommen til å besøke oss, sier Olsen.

Sportsklubben Brann takker Natasha Anasi-Erlingsson for tiden i Brann, og ønsker henne alt godt på veien videre!

Annonse fra Eliteserien: