Anasi-Erlingsson: – Noe jeg kommer til å huske for alltid

Natasha Anasi-Erlingsson kom inn som innbytter i Champions League-kampen mot St. Pölten og avgjorde kampen.

Annonse:

Se intervjuet i videovinduet over, eller på vår YouTube-kanal her.

– Ja, det var en bra scoring, sier en blid Anasi-Erlingsson etter hun har sett målet i reprise.

Hun scorte nemlig det matchvinnende målet i Branns første kamp i et Champions League-gruppespill, da Brann vant 2–1 mot østerrikske St. Pölten.

Måtte kjempe mot tårene

– Det var en emosjonell berg- og dalbane. Jeg måtte kjempe mot gledestårene, fordi det fortsatt var tid igjen å spille. Det var helt fantastisk, sier hun. 

Etter målet løp hun mot innbytterbenken for å feire, i likhet med Marthine Østenstad i kampen hjemme mot Glasgow. 

– Jeg stjal den ideen av Marthine, for det pleier hun alltid å gjøre. De på sidelinjen stod og ventet på meg, og jeg måtte gå og feire med dem. Det er noe jeg vil huske for alltid, sier hun.

Akkurat tilbake fra langtidsskade

32-åringen kom nylig tilbake fra en skade som har holdt henne ute på sidelinjen i ni måneder. Like før årets sesongstart, røk hun akillesen. For bare to uker siden, fikk hun debuten for Brann mot Vålerenga.

– Etter å ha vært gjennom en så tøff skade som jeg har, og vært ute så lenge, er det i øyeblikk som det der at man kan si okei, det var verdt det, sier hun. 

Har du hørt supporternes sang om deg?

– Jeg har hørt den et par ganger, ler hun før hun fortsetter:

– Den er fantastisk. Jeg er en stor fan. Familien min hørte den under kampen, og siden har de sunget den konstant. Datteren min synger den også hele tiden, selv om hun ikke vet hva den betyr. Jeg elsker det, sier hun. 

Allerede på onsdag 22. november er det ny Champions League-kamp hjemme på Stadion mot Slavia Praha. Billetter til den kampen finner du her.

Sesongavslutning i Toppserien

Men først, skal Toppserien avsluttes på Stemmemyren kl. 13.30 lørdag 18. november mot LSK Kvinner. 

– Det blir nok en tøff kamp. LSK har prestert veldig bra, men jeg føler vi har mye å bevise. Våre resultat mot de tidligere har ikke vært slik vi har ønsket. Jeg tror vi kommer godt forberedt og er klar for å spille en god kamp mot de, avslutter hun.

Kjøp billett til LSK-kampen her! 

Annonse fra Eliteserien: