Nå starter de nasjonale seriene

Til helgen starter Branns G14- og G16-lag den nasjonale serien. Her er en oversikt over hvordan sesongen blir for alle lagene i Brann-Akademiet.

Annonse:

Branns G16-lag skal spille i tre turneringer denne sesongen. Det er lokal- og nasjonal G16-serie, samt G16 NM. 

I NM har G16-laget spilt to kvalifiseringskamper, og der endte det med 16–0-seier mot Loddefjord og 6–0-seier mot Søreide. G16-laget trenes i 2022 av Roy Wassberg og Roger Helland. 

Den nasjonale serien starter til helgen, og da er Rosenborg motstander på Nymark, søndag 24. april klokken 14.00. Her er kampoppsett og tabell for G16-nasjonal. Oversikten for den lokale serien ligger her. Der ble Kvernbit slått 7–1 i den første kampen. 

Gjennom året er laget også med på elitetiltak, og på årets første vant G16 finalen 3–0 mot Rosenborg. 

G14-laget til Brann vil i år være et samarbeid mellom Brann, NFF Hordaland, andre klubber og Kniksen-Akademiet. Brann har fem spillere i 2008-kullet, og resten av laget bestå av hospitanter fra andre lag. Den nasjonale serien starter lørdag 23. april klokken 13.00 mot Åsane på Nymark. En fin oppladning til OBOS-ligakampen mellom Brann og Sogndal, som har avspark klokken 20.00 på Stadion. Hele oppsettet for nasjonal serie ligger her.

Adolfo Rodriguez Duarte er ansatt som trener for laget, og begynner i stillingen i sommer. Les mer om han her. Frem til det er det Didrik Sundsbø som leder laget med støtte fra faglig ansvarlig i Brann-Akademiet, Aksel Bergo. 

PS: Brann 2/G19 er alt i gang med både nasjonal serie for G18, NM G19 og tredjedivisjon. Kampoppsett 3. divisjon her, og kampoppsett nasjonal G18 her.

Annonse fra Eliteserien: