Fantasy-tips før storkampen på Stadion

Branns Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus er på jakt etter en god runde nå.

Annonse:

Her er hans tips for den kommende, litt amputerte runden i Eliteserien:

Etter eit par svake runder, så bør det komme en god en nå. Kombinasjonen med dårlige valg og uflaks er ikke spesielt heldig i dette spillet.

Før runde syv skrev jeg på Brann.no at jeg ville ta inn Moldes Kristoffer Haraldseid. Etter en god del grubling endte jeg på Sarpsborg sin Nicolai Næss i stedet. Næss har fått seks poeng på de tre kampene og Haraldseid 20. Et elendig valg, med andre ord.

Rundens lag:

Det blir en veldig amputert runde nå som flere lag har spillere i U20-VM. Denne runden er det nok mange som kommer til å bruke en «chip», da de har altfor få spillere tilgjengelig. Jeg mener at dersom du har ni spillere, som du forventer starter, eller flere, så trenger du ikke bruke chip.
 
For min egen del forventer jeg å ha elleve mann som starter kampene på søndag, der kanskje Ola Solbakken (Ranheim) er den mest usikre.

Kapteinsvalg:

Ohi Omoijuanfo (Molde borte mot Tromsø): Viser monsterform om dagen, og det er «farlig» å ikke ha denne spilleren på laget sitt. Et høyaktuelt kapteinsvalg.

Magnus Wolff Eikrem (Molde borte mot Tromsø): For god for eliteserien?! Borte mot svake Tromsø bør det være muligheter for både mål og assists.

Chidera Ejuke (Vålerenga hjemme mot Lillestrøm): Står som kaptein på mitt lag foreløpig, men det kan godt være jeg går for en av Molde-guttene. Vålerenga ser bedre ut enn på mange år og arkitekten bak det offensive spillet er som regel Ejuke. Bør få med seg målpoeng hjemme mot Lillestrøm.

Hvis du har troen på målfest i Bergen så er både Petter Strand og Veton Berisha spennende valg. Begge er i god form og Rosenborg ser grusomme ut om dagen. Jeg tipper årets beste hjemmekamp kommer på søndag med 3-1 seier.

Brann - Rosenborg spilles på Stadion søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: