Nå er hele trenerteamet på nye avtaler

Helge Haugen og Manu Torres har gjort som resten av trenerteamet og forlenget kontraktene ut 2022.

Annonse:

Det begynte med at hovedtrener Lars Arne Nilsen forlenget. Deretter inngikk Robert Hauge (trener) og Dan Riisnes (keepertrener) tilsvarende avtaler. Nå har altså Helge Haugen (toppspillerutvikler) og Manu Torres (fysisk trener) gjort det samme.

For sportssjef Rune Soltvedt betyr det at et samlet trenerteam har langsiktige avtaler, ut 2022, noe som gir kontinuitet.

- Det har vært et mål å få hele trenerteamet inn på like lange avtaler. Teamet har den kompetansen vi ønsker oss, god lokal tilhørighet og evne til å jobbe godt sammen, mener sportssjefen.

Begynt å like Bergen

Manuel Torres Pericás (29) er ikke lokal, men fra Mallorca. Han har bodd i Norge siden 2012. Han var Lars Arne Nilsens fysiske trener i Hødd i tre sesonger før han kom til Brann før 2016-sesongen.

Torres er tungt utdannet innenfor fagfeltet fysisk trening, og har blant annet skrevet masteroppgave om fysisk trening i fotballen med fokus på skadeforebyggende arbeid.

Han trives godt i klubben og ser frem til å ta nye steg sammen med teamet og spillergruppen:

- Jeg er glad for å være en del av dette teamet og den spillergruppen som er her. Jeg er akkurat like motivert nå som den dagen jeg kom hit, forteller spanjolen.

- Dessuten har jeg begynt å like Bergen bedre og bedre. Og Brann likte jeg helt fra første dag, smiler han.

Haugen: - Glad jeg er ønsket

Åtte år etter at han forlot Brann som spiller kom Helge Haugen tilbake for å bli med i trenerteamet fra 2017-sesongen. Snart to sesonger senere er han glad han tok det valget, og ikke minst at avtalen nå er forlenget.

36-åringen har lang fotballbakgrunn og utdannelse som fysioterapeut. Han innehar rollen som toppspillerutvikler i Brann og er også tilknyttet G18-landslaget.

- Jeg er glad for at jeg er ønsket. Fotballen er uforutsigbar, men det er selvsagt OK å vite noe om hvor man skal være fremover. Jeg er veldig motivert for den jobben jeg skal gjøre og trives godt, påpeker han.

- Vi er blitt innarbeidet i måten å jobbe på og kjenner hverandre godt, legger han til.

Husk Brann - Strømsgodset på Stadion kommende søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: