Nå er Fährmann klar for Brann

Torsdag ettermiddag var alle papirene i orden og Ralf Fährmann (31) blir Brann-spiller frem til sommeren.  

Annonse:

– Jeg gleder meg til å spille for Brann. Utlånet mitt i England har ikke gått som jeg ønsket, og når det dukket opp en mulighet for å komme hit slo jeg til, sier Fährmann.

Ralf Fährmann er 31 år og kommer på lån fra tyske Schalke 04. Han har spilt rundt 200 kamper i tyske Bundesliga. Den siste tiden har han vært på lån i Premier League-klubben Norwich der han har fått spille en kamp. Tyskeren har allerede hatt flere treninger med Brann-laget, og forrige fredag voktet han målet i treningskampen mot HJK Helsinki. 

I utgangspunktet blir Fährmann Brann-spiller til og med 30. juni. Etter det skal han tilbake til Schalke 04 for å bli klubbens førstekeeper igjen. 

– Å få alle papirene i orden har tatt litt tid, men nå er endelig alt det formelle i orden. Ralf er en keeper av høy internasjonal kvalitet, som vil styrke det allerede sterke keeper-teamet vi har. Vi er veldig glad for å ha han på plass. Dette er en spiller på en hylle som det i utgangspunktet er helt utenkelig at Brann kan hente spillere fra, og vi er veldig glad for at vi har fått til en meget god avtale, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt.

I ettermiddag kom også nyheten om at eliteseriestarten blir utsatt første helgen i mai på grunn av koronaviruset.

– Hvordan serieavviklingen blir er fremdeles usikkert, men vi skal uansett forberede oss best mulig, slik at vi er klar når sesongen sparkes i gang. Vi tar også alle forholdsregler for å unngå utsette andre og oss selv for smitte, sier Soltvedt. 

Annonse fra Eliteserien: