Lanserer supporter-is

Isbjørn Is, Rema 1000 og Brann har gått sammen og allerede i dag kommer supporter-isen i butikkhyllene. Den både smaker godt og støtter barn som trenger det.

Annonse:

– Vi feirer dugnadsånd, engasjement, sommerens inntog, at ballen snart begynner å rulle og at vi er ett skritt nærmere å få se laget i våre hjerter i aksjon. Sportsklubben Brann er så mye mer enn bare en fotballklubb – det er en institusjon av varme og engasjement som strekker seg langt. Langt for supportere, bergensere og det som er viktig for samfunnslivet i området vårt, sier Marvel Skreien Stigen som er markeds- og kommunikasjonssjef i Isbjørn Is. 

Supporter-isen er en fløteis med vaniljesmak, dekket i et friskt bringebærtrekk. Forrige uke startet produksjonen av isen på Isbjørn Is sin fabrikk på Follese på Askøy og allerede fra i dag av vil den begynne å bli tilgjengelig i alle Rema 1000 sine butikker i Vestland. Den Norske Isbilen i Bergen og omegn, samt Sunnhordland vil også ha isen. 

I tillegg til god smak og en forfriskning i sommervarmen vil også isen gi støtte til barn som trenger det. 

– Fremover nå gir vi vestlendingene muligheten til ha både en supporter og is i magen, samtidig. For hver is som kjøpes, så vil 1 krone gå til Branns samfunnsansvarsprosjekter for barn som befinner seg i en sårbar situasjon, forteller Skreien Stigen.

Når Stadion åpner for publikum igjen vil også isen bli solgt i kioskene på Stadion, og fryseboksen i Hjertelosjen vil bli fylt opp med is til barna som kommer på kamp. Det samme gjelder det nyetablerte MOT-Hjørnet i svingen mellom Fjordkraft og Frydenbø-tribunen.

– REMA 1000 gleder seg stort til at nok et nytt «Brann Produkt», produsert lokalt, og utviklet sammen med Isbjørn Is og Brann er på plass i REMA 1000 butikkene i vest. Og ikke minst at vi samtidig støtter en meget god og viktig sak gjennom Branns samfunnsansvarsprosjekter. Værgudene spiller på lag samtidig som isen lanseres og vi forventer et meget godt salg av en frisk og utrolig god is, sier Christian Eskedal som er salgssjef for Rema 1000 i region vest. 

Annonse fra Eliteserien: