Lånes ut til Åsane

David Møller Wolfe (18) går på lån til Åsane frem til høsten.

Annonse:

– David har hatt en veldig fin utvikling siden han kom til Brann, men trenger spilletid på et så høyt nivå som mulig for å fortsette fremgangen. Derfor er det nok enn vinn-vinn-vinn-situasjon, der vi kan sende han på lån til en lokal klubb (Åsane) der han vil få spilletid på et høyere nivå enn han tidligere har spilt på, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.

Møller Wolfe kom til Brann fra Bergen Nord sommeren 2019 og har spilt mest for Brann 2. I januar var han med a-laget på treningsleiren til Gran Canaria, og i vinter har det blitt noen innhopp i treningskampene. Blant annet i 4–1-seieren mot Djurgården i februar.

– Det skal bli deilig å spille litt kamper fremover. I Åsane og OBOS-ligaen får jeg en veldig fin kamparena. Jeg gleder meg til månedene som kommer i oransje, og tror dette er en avtale som er bra for alle parter, sier Møller Wolfe.

I Åsane er også Emil Kalsaas som er på utlån fra Brann. Aune Heggebø er på utlån til Øygarden.

– Vi har et veldig godt samarbeid med de lokale klubbene rundt oss, og det er viktig. Både for oss, for dem og unge lovende spillere i Hordaland, sier Soltvedt.

Åsane spiller mot Ranheim klokken 18.00 mandags kveld og Møller Wolfe er tatt rett ut i troppen. Det betyr at han kan få sin debut umiddelbart og kampen kan ses direkte på Dplay. 

Annonse fra Eliteserien: