Landslagsspillerne er tilbake - slik har det gått på samling

Her får du en oppsummering på hvordan det har gått med Brann-spillerne som har vært på ulike landslagssamlinger.

Landslagsspillerne er tilbake fra samling, og allerede lørdag 8. juni kl. 16.45 kan du se de i aksjon igjen når Brann tar imot LSK Kvinner på Stadion. Billetter til kampen kjøper du her!

A-landslag:

Verken Marthine Østenstad, Justine Kielland, Signe Gaupset eller Aurora Mikalsen spilte i Norges første kamp mot Italia på Ullevaal som endte 0–0.

Heller ikke i borteoppgjøret var noen i startelleveren, men Gaupset kom inn i det 90. minutt. Kampen endte 1–1.

Nederland leder gruppen med syv poeng, to poeng foran både Norge og Italia, med to kamper igjen å spille. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg direkte til EURO 2025 sammen med vertsnasjonen Sveits. De siste syv plassene til EM blir avgjort gjennom to playoff-runder i oktober og november/desember.

Neste kamp for Norge er borte mot Finland 12. juli, før den siste kvalifiseringskampen skal spilles på Brann Stadion den 16. juli mot Nederland. Den kampen vil du ikke gå glipp av! Billettsalg og mer informasjon finner du her.

Joanna Tynnilä spilte hele de to kampene for Finland mot Nederland, både borte og hjemme. Den første kampen endte med et 1–0-tap, mens på hjemmebane endte det 1–1.

U23:

Johanna Renmark scorte sine to første mål for Sveriges U23-landslag i kampen mot Australia i firenasjonsturneringen i Växjö. Renmark spilte hele kampen, og svenskene vant 3–0.

I de to resterende kampene mot Polen og Tyskland ble Renmark værende på benken. Sverige vant 4–0 mot Polen, mens finalekampen mot Tyskland endte 2–2 og måtte avgjøres på straffespark. Der trakk Sverige det lengste strået, og stakk av med turneringsseieren.

U20:

Sara Ritter og Tysklands U20-lag deltok i samme firenasjonsturnering som Renmark og Sverige. Ritter ble værende på benk i den første kampen mot Polen som tyskerne snudde fra 0–2 til en 3–2-seier.

I den andre kampen mot Australia startet Ritter, og spilte i 71. minutt i det som ble en 3–0-seier til Tyskland.

I turneringsfinalen mot Sverige ble Ritter byttet ut etter pause. Kampen måtte avgjøres på straffespark, og Tyskland ble det tapende laget.