Billettsalget til Norge-Nederland har startet

Midt i juli kommer noen av verdens største fotballstjerner til Brann Stadion når Norge skal forsøke å kvalifisere seg til Fotball EM for kvinner. Bli med på folkefesten 16. juli - skaff deg billetter til Norge–Nederland i dag!

Annonse:

Billettene er i salg her

Tidligere i år ble det klart at den siste EM-kvalifiseringskampen til Norge skal spilles i Bergen og på Brann Stadion 16. juli kl. 19.00. Landslagssjef Gemma Grainger gleder seg veldig til å spille i Bergen

- Jeg var selv tilstede i Bergen i forbindelse med Champions League-kamp i Bergen, og fikk oppleve hvor stort engasjement og fotballinteresse det er i byen. Vi gleder oss til å oppleve den fantastiske støtten selv. Dette kan bli en helt avgjørende kamp i en åpen gruppe, og derfor er det viktig at publikum hjelper oss ekstra på veien, sier landslagssjef Grainger.

Ny rekord i Bergen?

Norge har spilt hjemmekamp i Bergen flere ganger tidligere. Forrige gang var i 2019, da England ble slått 2-1 foran hele 10 830 tilskuere. Et av de høyeste tilskuertallene for et norsk kvinnefotballag noensinne.

- Vi er veldig glade for at kampen skal spilles i Bergen. Bergen - med Brann i spissen – har blitt en klubb å se opp til for mange i måten de har angrepet like muligheter. Her har kvinnefotballen fått et voldsomt løft, og vi synes derfor at det er veldig morsomt at en såpass viktig kamp nå skal spilles i Bergen. Vi vet at bergenserne er opptatt av rekorder. Det betyr at vi forventer at tilskuertallet fra da flaggskipet vårt på kvinnesiden var i Bergen og spilte der i 2019 skal slås. Den støtten et stort og entusiastisk hjemmepublikum i Bergen kan gi oss kan bli helt avgjørende for sportslig suksess denne kvelden, sier generalsekretær i NFF, Karl-Petter Løken.

Kan bli en viktig og spennende avslutningskamp

Norge leder sin EM-kvalifiseringsgruppe etter to kamper. Norge, Nederland, Italia og Finland står alle med tre poeng, men Norge har best målforskjell. Norges neste kamp spilles mot Italia på Ullevaal 31. mai, deretter borte mot samme lag fem dager senere. Bortekampen mot Finland spilles 12. juli, før det altså avsluttes i Bergen mot Nederland 16. juli.

Kjøp billetter nå

 

Priser: 

  • Voksen: 250kr
  • Barn: 100kr
  • Student/honnør: 150kr
  • Partoutkort på Brann Stadion: 200kr/50kr voksen/barn (mottar egen e-post med kode)
  • Sesongkort på Ullevaal: 200kr/50kr voksen/barn (mottar egen e-post med kode)
  • Gruppebilletter for grupper over 8 personer: 50kr barn / 150kr voksen. Registrer gruppen din i dette skjemaet.
  • VIP-billett: 1000,- eks mva. Inkluderer middag fra buffet, dessert, kaffe, en enhet mineralvann, tilgang til bar og sete på tribunen. Bestilling via e-post til [email protected] / [email protected]
Annonse fra Eliteserien: