LAN: - Vil oppleve dette flere ganger

Lars Arne Nilsen påpeker at Brann oftere kommer til å møte lag som legger seg bakpå og tetter igjen.

Annonse:

Start hadde en klar kampplan før møtet med Brann: De ønsket å ligge kompakt og gi Brann lite rom, for deretter å satse på kontringer.

For Brann var det en taktikk hos motstander som kommer til å dukke opp igjen når Eliteserien starter, skal vi tro trener Lars Arne Nilsen.

- Spesielt på Stadion vil vi oppleve dette igjen. Der kommer enkelte lag til å ligge lavt og stenge, påpeker han.

Til tross for taktikken til motstanderen skapte Brann relativt mange sjanser både før og etter pause, og det finner Lars Arne Nilsen trøst i. Det hadde vært verre om det ikke hadde skjedd.

- Vi er ganske gode i 1. omgang selv om vi ligger under 1-0 til pause. Vi stresset Start og er gode på gjenvinning. Det trekker selvsagt ned at vi misser på en dødball som de scorer på, men bortsett fra det er jeg godt fornøyd, forteller han til Brann.no.

Byttet ni i pausen

Til pause ble ni mann tatt av banen, og bare Petter Strand og Vito Wormgoor sto igjen ute på den middels gode banen i Maspalomas. Med kraftkarer som Azar Karadas og Henrik Kjelsrud Johansen i angrepet kunne Brann spille annerledes.

- Vi spilte enklere etter pause og forsøkte blant annet å skape noe rundt Azar. Det ga oss resultater, og selv om jeg helst skulle sett at vi vant med et par mål, er dette greit, konkluderer Nilsen.

Ikke minst fordi Amer Ordagic satte inn 1-1 elleve minutter før slutt. Trener Nilsen berømmer spilleren for innhoppet:

- Ordagic har sett bra ut her nede. Han har endelig fått trent skikkelig. Kjekt for ham med et godt innhopp og en scoring, synes treneren.

Før øvrig var Lars Arne Nilsen godt fornøyd med at 22 spillere fikk matchet seg, og at ingen ble skadet.

Foto: IK Start

Annonse fra Eliteserien: