Måtte nøye seg med 1-1 mot Start

Brann dominerte og var best, men måtte nøye seg med 1-1 mot Start på Gran Canaria.

Starts 1-0-scoring kom rett før pause i en omgang som Brann dominerte totalt, men uten å score. Mathias Bringaker sto plutselig alene, og scoret sikkert mot Brann-keeper Eirik Holmen Johansen to minutter før pause.

Før den tid hadde Brann kontrollert det meste. Nærmest scoring kom Daouda Bamba helt i starten av kampen, og Taijo Teniste etter 41 minutter. Men ballen ville ikke i nettet.

I pausen byttet Brann ni spillere. Kun Vito Wormgoor og Petter Strand fortsatte av de elleve som startet oppgjøret.

Ordagic med scoring

De nye som kom på banen etter pause skapte umiddelbart sjanser. De to første var ved Amer Ordagic. Deretter prøvde Henrik Kjelsrud Johansen seg. Han kom i god posisjon, men satte skuddet på feil side av stolpen etter 63 minutters spill.

Brann hadde kraftkarer i angrepet da både Azar Karadas og Kjelsrud Johansen kom på banen. De mange cornerne burde nok ført til flere sjanser enn det gjorde, men tiden gikk uten at Brann klarte å få de nødvendige scoringene.

Så løsnet det til slutt.

Det skjedde da Henrik Kjelsrud Johansen slo meget presist inn i feltet der Amer Ordagic befant seg helt alene. Bosnieren scoret sikkert til 1-1 med elleve minutter igjen av kampen.

Brann kunne avgjort det hele. Nærmest kom Christian Eggen Rismark på en corner med drøye minuttet igjen av oppgjøret. Headingen hans gikk dessverre over Start-målet.

Brann - Start 1-1 (0-1)

Treningskamp, Estadio de Maspalomas, Gran Canaria. Gult kort: Azar Karadas, Brann.

0-1: Mathias Bringaker (42.)
1-1: Amer Ordagic (79.)

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen (Håkon Opdal fra 46.) - Taijo Teniste (Jesper Löfgren fra 46.), Vito Wormgoor (Nicholas Marthinussen fra 80.), Bismar Acosta (Christian Eggen Rismark fra 46.), Thomas Grøgaard (Ruben Kristiansen fra 46.) - Fredrik Haugen (Henrik Kjelsrud Johansen fra 46.), Kristoffer Barmen (Ruben Yttergård Jenssen fra 46.), Kristoffer Løkberg (Amer Ordagic fra 46.) - Gilli Rolantsson (Marius Bildøy fra 46.), Daouda Bamba (Azar Karadas fra 46.), Petter Strand (Marcus Mehnert fra 69.).