LAN: - Lov å bli frustrert

Både publikum og spillerne var frustrerte etter uavgjort mot Vålerenga. Det forstår Lars Arne Nilsen.

Annonse:

Brann-treneren er av mange som mente at dette burde endte med hjemmeseier. I stedet ble det bare uavgjort.

- Vi styrer store deler av kampen og har tre ganger så mange sjanser som dem. Men vi klarer ikke å slåss marginene på vår side, sukker han.

Brann-treneren har fått med seg statistikken. 6-2 i målsjanser viser at Brann hadde fortjent tre poeng.

- Det ble sånn som det har blitt i det siste. Vi har hatt 40 sjanser i år og scoret syv mål. Vi skaper så pass med sjanser at vi fortjener flere mål, og tillater så pass få sjanser mot at 1-1 ikke er representativt for kampen.

- Det er ingen god kamp, men vi er klart bedre enn motstanderen og det tar vi med oss. Vi burde ha vunnet, konstaterer Nilsen.

Forstår pipingen, lover bedring

Publikum på Stadion har alltid vært involvert og engasjert i det som foregår på banen. På godt og vondt har de gitt lyd fra seg, noe Brann-treneren bare mener er bra.

- Publikum blir frustrerte, og vi blir frustrerte. Sånn blir det når vi trøkker på, men ikke får uttelling. Det kommer piping fra publikum, og det må de få lov til.

- Vi slipper inn et tullemål og motstanderen parkerer bussen, selvfølgelig skal publikum få være misfornøyde. Det blir en mental sak når vi ikke klarer å få hull på byllen, oppsummerer LAN.

Til tross for at poengene uteblir, er ikke mannen fra Sotra spesielt bekymret for kampene som kommer.

- Vi spiller gode kamper uansett hvem vi har med på banen. Men vi leter litt etter den beste konstellasjonen. Det blir litt prøving og feiling, men det kommer til å bli bedre, sier en oppmuntrende Lars Arne Nilsen.

Neste mulighet er borte mot Tromsø på søndag førstkommende.  

Annonse fra Eliteserien: