Laget mot Sogndal er klart

Se hvem som starter årets siste treningskamp. Avspark i Vestlandshallen klokken 15.00.

Annonse:

Som de fleste har fått meg seg er ettermiddagens treningskamp flyttet innendørs grunnet den kraftige vinden i bergensområdet lørdag.

Brann har en del fravær grunnet skader, landslagsdeltakelse og noe sykdom denne uken. Det gjelder Taijo Teniste, Thomas Grøgaard, Gilbert Koomson, Amer Ordagic, Ludcinio Marengo, Gilli Rolantsson og Fredrik Haugen.

Men Brann stiller uansett med en sterk oppstilling. Blant innbytterne ser vi at juniorene Aune Heggebø og Andreas Mjøs er med denne gang.

Branns lag (etter draktnummer):

12 Eirik Holmen Johansen
3 Vito Wormgoor
4 Christian Eggen Rismark
9 Petter Strand
11 Daouda Bamba
15 Bismar Acosta
16 Ruben Yttergård Jenssen
21 Ruben Kristiansen
23 Kristoffer Løkberg
27 Henrik Kjelstrup Johansen
29 Kristoffer Barmen

Benken:

1 Håkon Opdal
6 Jesper Löfgren
18 Azar Karadas
33 Aune Heggebø
35 Andreas Mjøs

Sogndal er kommet til by'n med denne troppen: Mathias Lønne Dyngeland, Kristian Rutlin, Per Magnus Steiring, Stefan Antonijevic, Ole Martin Rindarøy, Eirik Lereng, Eivind Helgesen, Eirik Schulze, Johan Flo, Steffen Ernemann, Martin Ramsland, Joachim Soltvedt, Sixten Jensen, Badou, Akor, Sigurd Haugen og Mathias Sundberg.

Publikum er hjertelig velkommen i Vestlandshallen. Det vil bli solgt billetter i døren, men vi anbefaler alle å kjøpe på forhånd. Da kan man gå forbi billettkøen og rett inn.

Det skal lønne seg med partoutkort, derfor har vi besluttet disse prisene:

Alle med partoutkort: 50,-
Voksen og honnør: 100,- 
Barn og ungdom (5-17): 50,-

Alle med partoutkort har mottatt en promokode på epost tidligere denne uken. Benytt denne når du kjøper billett på nett, slik at du får riktig pris. De som ikke har anledning til å være til stede på kampen, kan se den live på ba.no.

Vi minner om at det er vanskelig å parkere i området. Kollektiv transport er definitivt å anbefale.

Årets første seriekamp på Stadion er mot Strømsgodset søndag 7. april klokken 20.00. Det lønner seg med partoutkort, som er enklere å kjøpe og bruke enn noen gang.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: