Kristansund - Brann treningskamp 2019 Holmen Johansen 5

- Vi leter etter godfølelsen

Brann-keeper Eirik Holmen Johansen merker godt at det nærmer seg seriestart.

Annonse:

Brann er inne i den nest siste treningsuken før seriestart. En treningskamp gjenstår, og deretter skal formen spisses inn mot møtet med Odd i Skien 30. mars.

- Vi leter enn godføelsen, sånn at vi kan gå inn mot Odd-kampen med skikkelig gnist og glede. Jeg merker at jeg er klar nå, at selve konkurransen kan starte, påpeker nykommeren.

Han har akkurat fullført en av mange fotballøkter. Håkon Opdal er hans nærmeste keeperrival, men ingen av dem føler behov for å fyre opp den interne duellen. De er ikke den typen målvakter.

- Vi er konkurransemennesker. Men vi er oppegående og hyggelige, ler Holmen Johansen.

Vil backe den som står

Han vet ikke hvem som vokter målet i første seriekamp. Om det blir Opdal, så har han tenkt å backe ham opp:

- Vi pusher hverandre så mye vi kan, men vi unner hverandre å spille dersom den ene viser seg å være best. Vi er en sammensveiset keepergjeng, påpeker 26-åringen.

Saken fortsetter under bildet av Brann-keeperne Eirik Holmen Johansen og Håkon Opdal:

Han voktet målet for Sandefjord i fjor, mens Opdal var i Start. Det er noe annet å stå i målet foran Frydenbø-tribunen på et fullsatt Stadion som Brann-spiller. Holmen Johansen håper å få oppleve det allerede 7. april når Strømsgodset kommer på besøk.

- Brann er en fantastisk klubb med en fantastisk stadion. Alle her ønsker virkelig at vi skal være i toppen. Alt ligger til rette, ikke minst med den nye tribunen der borte, synes han.

Etter tapet for Glimt sist fredag, vinterens første tap i treningskampene, har Brann et ønske om å levere en bedre prestasjon når Sogndal er motstander på Myrdal lørdag klokken 15.00. Dette er den siste testen før alvoret begynner.

Holmen Johansen tror tapet sist kan skjerpe gjengen:

- Kanskje var det like greit at prestasjonen mot Glimt ikke var så bra. Vi fikk oss en liten «reality check». Vi skjønner at vi må ta ut alt for å vinne, og når vi gjør det slår vi de beste, minner keeperen om.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: