Kniksen-Akademiet fikk 100.000 kroner fra Sparebanken Vest

Kniksen-Akademiet starter snart opp med treninger for jenter, og nå har de fått midler fra SPV som skal gi enda flere muligheten til å være med.

Annonse:
  • Toppbilde: Administrativt ansvarlig for Kniksen-Akademiet, Ove Vindenes, og sportslig ansvarlig for jentene i Kniksen-Akademiet Martin Eidsvik.

Kniksen-Akademiet skal være en ekstra utviklingsarena for unge spillere i alderen 9-15 år. Tidlig i 2022 startet de opp for gutter, og nå i november begynner de med treninger for jenter i samme aldersklasse. 

Sparebanken Vest delte nylig ut mange millioner til 26 organisasjoner som fokuserer på sosial bærekraft. 

De 100.000 kronene Brann og Kniksen-Akademiet ble tildelt skal brukes til å gi støtte til dem som vil være med på Kniksen-Akademiet sine treninger, men ikke har mulighet økonomisk. 

– Vi er utrolig glad for denne tildelingen fra Sparebanken Vest. Å drifte Kniksen-Akademiet koster penger, og vi vet at påmeldingsavgiften gjør at ikke alle har mulighet til å være med. Med denne tildelingen vil det gi muligheten til enda flere ung jenter som vil utvikle seg som fotballspillere, sier faglig leder i Brann-Akademiet, Aksel Bergo. 

Er man født i 2011, 2012 eller 2013 kan man melde seg på Kniksen-Akademiet gjennom denne lenken (gutter) eller her (jenter). Jenter født 2008, 2009 og 2010 kan melde seg på her. De første treningene for jentene er helgen 18.-20. november.

Annonse fra Obos-ligaen: