RBK - Brann 2018 jubel 2

Vi kårer Branns beste i mai

Sammen med Lerøy skal supporterne kåre Månedens Brann-spiller. Vinneren blir den som får flest stemmer innen søndag kl. 20.00.

Annonse:

Mai var en strålende Brann-måned der rekken av kamper uten tap i Eliteserien ble forlenget til tolv, og der det hele ble kronet med 2-1-seier over fjorårets seriemester Rosenborg på Lerkendal. Brann leder serien med seks poeng i det vi tar fatt på juni-programmet og oppgjør mot Vålerenga på Stadion søndag.

Da glemmer vi, med vilje, at vi tapte en cupkamp på månedens nest siste dag. Prestasjonene sto uansett i kø i mai.

  • 2. mai: Sotra - Brann 0-4. 2. runde NM.
  • 6. mai: Brann - Tromsø 3-0. Eliteserien.
  • 9. mai: FK Fyllingsdalen - Brann 0-1. 3. runde NM.
  • 12. mai: Start - Brann 0-1: Eliteserien.
  • 16. mai: Brann - FK Haugesund 1-1. Eliteserien.
  • 21. mai: Lillestrøm - Brann 1-1. Eliteserien.
  • 27. mai: Rosenborg - Brann 1-2. Eliteserien.
  • 30. mai: Lillestrøm - Brann 4-1. 4. runde NM.

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse seks kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg spesielt positivt. Det er blant disse kandidatene DU skal kåre Månedens Brann-spiller sammen med Lerøy.

Kandidatene er:

VITO WORMGOOR

Kapteinen ble kåret til Branns beste spiller i april, men vi kommer ikke utenom ham som kandidat denne gangen heller. En virkelig lederskikkelse som har gått foran, vist vei og tatt på seg et stort ansvar både på og utenfor banen. Den ene kampen han ikke spilte viste hvor viktig han faktisk er.

LUDCINIO MARENGO

Fikk på mange måter sitt Brann-gjennombrudd i mai. Mer spilletid, mer tillit og en Marengo som viste at han både kan gjøre jobben bakover og fremover på banen. Har tilført laget både fart og teknikk og viser gode ferdigheter spesielt en mot en. Scoret det viktige 1-1-målet på Åråsen.

SIVERT HELTNE NILSEN

Begynner omsider å bli anerkjent av omverdenen som den viktige brikken i laget som han faktisk har vært lenge. En kriger, innpisker, et bindeledd og en lagspiller med stor betydning for resultatene. I likhet med Wormgoor en spiller man først forstår viktigheten av når han ikke spiller.  

STEFFEN LIE SKÅLEVIK

En herlig mai måned for angriperen fra Lie på Sotra. Innledet måneden med to viktige scoringer hjemme mot Tromsø, og ble deretter matchvinner borte mot Start. Legger ned ufattelig mye krefter i hver eneste kamp, der han river og sliter i motstanderen og lukter mål i alle situasjoner. Toppscorer.

Avstemmingen pågår frem til søndag klokken 20.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Stem her

Annonse fra Eliteserien: