Islandsk midtstopper har signert

Natasha Anasi (31) gjennomgikk medisinsk sjekk og skrev mandag under for Brann, på en kontrakt som gjelder fra 1. januar 2023. Avtalen gjelder ut 2024.

Annonse:

– Det er en fantastisk entusiasme rundt Brann, og det passer meg veldig godt. Jeg liker klubbens planer for fremtiden, og gleder meg til å komme i gang, sier Anasi til brann.no.

31-åringen kom til Bergen lørdag ettermiddag, og var på Stemmemyren søndag for å se sine nye lagvenninner løfte pokalen som seriemestere i Toppserien.

Fra USA til Island

Anasi kommer til Brann fra islandske Breiðablik, der hun har spilt i år. Hun har også spilt for IBV og Keflavik på Island. Hun er fra Texas i USA, men etter mange år på Island ble hun islandsk statsborger i 2020 og har spilt på landslaget der.

Hun beskriver seg slik som spiller:

– Jeg er en midtstopper som er god i luften og ganske rask. Jeg liker å rydde opp i forsvaret, og håper at mine lederevner på banen kan hjelpe laget til gode resultater neste sesong, sier Anasi.

Hun sier det blir et steg opp, å gå fra spill i den islandske toppdivisjonen til den norske. Av spillerne på dagens Brann-lag kjenner hun Svava Gudmundsdottir godt fra tiden sammen på landslaget.

– Nå gleder jeg meg veldig til å bli en del av laget i januar, og bli bedre kjent med klubben, spillerne, supporterne og byen, sier hun.

Sportslig leder og fungerende trener, Olli Harder, er godt fornøyd med å få inn erfaren spiller med gode lederegenskaper.

– Det er viktig for oss å fortsette å utvikle og forsterke spillertroppen vår. Natasha har spilt på høyt nivå, har internasjonal erfaring og vil hjelp oss å utvikle oss videre. Hun er også en leder, som vil tilføre oss enda mer lederskap, sier Harder.

brann natasha.jpg
Natasha Anasi signerte kontrakten på Brann Stadion tidlig mandag.

Brann har én kamp igjen av sesongen, og det er cupfinalen mot Stabæk på Ullevaal lørdag 5. november klokken 16.00. Billettinfo og opplegg rundt finalen finner man her.

Annonse fra Eliteserien: