Slik blir cupfinalehelgen i Oslo

Brann møter Stabæk i cupfinalen på Ullevaal 5. november. Her er info om billetter, samt supporterarrangement dagen før og etter cupfinalen.

Annonse:
  • Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB.

Cupfinalen mellom Brann og Stabæk spilles lørdag 5. november klokken 16.00. Både før og etter kampen blir det arrangert opplegg for kokende Brann-supportere.

Men først, billetter sikrer man seg slik: 

Branns supportere har fått billetter i Bendit-svingen, og billetter kan hentes ut på denne lenken.

NB: Syngende supportere samles på midten bak på målet. Så alle som vil bidra med sang og kok anbefales å velge plasser her, sammen med Bataljonen. Man henter ut billetter til sangfeltet på denne lenken

På langsiden har Brann fått plasser på Telenor-tribunen, og plassene er bak innbytterbenken til Brann og bort mot Bendit-svingen. Billetter der henter man ut her.

Arrangement før og etter kamp: 

Her samarbeider Brann med Bataljonen, Diaspora Bergensis og BBØ samarbeider om et tettpakket program for cupfinalehelgen.

  • Fredag 4. november: Cupfinaleshow på The Wild Rover i Karl Johans gate, starter fra klokken 19.30. Men puben er åpen hele dagen, og Brann-supportere er hjertelig velkommen når de måtte ønske. 
  • Lørdag 5. november, før kamp: Oppladning og samling på The Old Irish på Majorstuen og samlet avreise til Ullevaal.
  • Lørdag etter kamp: Cupfinalefest på Faksen bar i Nedre Slottsgate. Dørene åpner klokken 21.00 og arrangementet er utsolgt. 

Mer info om nøyaktig program, klokkeslett og annet kommer når det nærmer seg. Men med informasjonen om at det skjer ting allerede fredag, håper Brann at det blir enklere å planlegge for alle som må organisere reise og overnatting. 

Overnatting

Skal du til Oslo og overnatte? Ved bruk av rabattkoden BRANN hos Nordic Choice Hotels, får man 15% rabatt på hotellene deres ved bestilling før 31.10.22.

Annonse fra Eliteserien: