Historisk Brann-trening

Mandag startet Branns Toppserielag sesongoppkjøringen, med årets første trening i Vestlandshallen.

Annonse:

Foto: Bjørn-Erik Nesse, Digitalsport.

– Jeg har ventet hele ferien på å komme i gang, og jeg gleder meg til å bli kjent med alle på laget og kjenne på nivået, sier Nora Eide Lie. 

24-åringen signerte for Brann like før jul, og mandagens trening med lagvenninnene var hennes første. Det var også tidenes første trening for et kvinnelag i Brann, og spillerne fikk sitt nye treningstøy med Brann-logo til mandagens trening. 

BEN_5984.jpg

I fjor vedtok Brann og Sandviken Toppfotball å slå seg sammen fra 2022, og stille i Toppserien som Brann den kommende sesongen. 

Laget er regjerende seriemestere, og i cupen endte det med sølv. 

– Det er kult å være i gang igjen. Jeg har savnet resten av gjengen i ferien. Den kommende sesongen blir spennende, og vi ønsker å gjenskape det vi gjorde i fjor. Vi er også revansjelystne, og har veldig lyst til å vinne cupen i år, sier kaptein Tuva Hansen. 

Å gjenskape suksessen er også viktig for trener Alexander Straus, men...

– Vi skal ikke bare gjenskape det vi gjorde i fjor. Vi skal utvikle oss videre. Det er mange som er spente på hvordan året blir når vi nå er Brann, men fotball er fortsatt fotball og vi må jobbe videre med det samme som i fjor, sier han. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: