Haugen mister resten av mai-kampene

Brann må klare seg uten en lyskeskadd Fredrik Haugen i kampene frem til fotballpausen.

Annonse:

Midtbanespilleren måtte forlate banen i bortekampen mot Tromsø 28. april med smerter i lysken, og han sto deretter over cupkampen mot Arna-Bjørnar og hjemmekampen i Eliteserien mot Ranheim.

Nå mister han dessverre de fem neste kampene også. Det betyr at Brann spiller mot Stabæk, Sarpsborg 08, Glimt, Åsane (cup) og Rosenborg uten Haugen. Deretter er det spillepause frem til bortekampen mot FK Haugesund 15. juni. 

- Det er en overbelastning i lysken som jeg har slitt med helt siden vi begynte oppkjøringen til sesongen. Skaden har hemmet meg, og mot Tromsø toppet det seg. Jeg må stå over noen kamper for å bli kvitt problemene, forteller Haugen til Brann.no.

Tilbake etter pausen

Planen er å være 100 prosent skadefri og kampklar etter spillepausen. Om han skulle bli raskere frisk, er det bare en bonus.

- Jeg håper selvsagt å være tilbake før, men sånn det ser ut nå er jeg tilbake etter ferien, legger bergenseren til.

Haugen har hatt få skadeproblemer i karrieren, men han synes det er ekstra kjedelig å pådra seg problemer midt i det tetteste kampprogrammet i sesongen.

- Jeg skulle gjerne spilt, men det hadde ikke nyttet nå. Den eneste riktige beslutningen er å ta pause til jeg er frisk igjen, selv om det er utrolig kjipt, påpeker 26-åringen.

Brann møter Stabæk borte på søndag. Deretter er det kamp på Stadion mot Sarpsborg 08 16. mai.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: