Har skrevet nye kontrakter

Marit Bratberg Lund (24) og Sandra Stavenes (26) startet det nye året med å skrive nye kontrakter med Brann.

Annonse:

– Jeg vil være her, og trives veldig godt – derfor var det enkelt å forlenge med ett år til. Det blir spennende å være med på det som skal skje i Brann, og vi vil bygge videre på den gode sesongen vi hadde i fjor. Og så blir det gøy å prøve seg i Champions League, sier Bratberg Lund.

Hun kom til Sandviken før forrige sesong, og hadde egentlig kontrakt ut årets sesong. Denne er nå forlenget til å gjelde ut 2023. Under Fotballfesten etter forrige sesong ble Bratberg Lund kåret til «Årets spiller» i Toppserien. 

Keeper Sandra Stavenes har vært i Sandviken siden 2020-sesong, og har tidligere spilt for Arna-Bjørnar og Vaksdal. Hun har skrevet kontrakt ut 2022.  

– Det er veldig kjekt å få skrevet ny kontrakt. Det blir spennende å nå være en del av Brann, og jeg håper vi som lag kan nå nye høyder i 2022, sier Stavenes.

Trener Alexander Straus er godt fornøyd med at begge er med videre.

– Sandra er lokal og hadde god utvikling i fjor. Hun er også viktig for samholdet i spillergruppen. Marit utviklet seg ekstremt i fjor, og kan ta enda større steg. At hun er med i to år til er viktig for kontinuiteten i laget, sier Straus.

Mandag hadde Toppserie-laget sin første trening som Brann.

Annonse fra Obos-ligaen: