Har forlenget kontrakten: – Veldig glad

Brann-keeper Aurora Mikalsen (26) skrev fredag under på en ny avtale med Brann, som gjelder ut 2023-sesongen.

Annonse:

– Jeg har ønsket å bli værende i Brann, for det er det beste stedet man kan være i Norge. Derfor er jeg veldig glad for å ha forlenget, sier Mikalsen til brann.no. 

Landslagskeeperen kom til Sandviken før 2021-sesongen fra Tottenham, og har vært delaktig i seriegullene de to siste sesongene. Tidligere har hun også spilt for Arna-Bjørnar, Clausenengen, Kolbotn og Manchester United. 

Vil avslutte med stil

I sitt første år som Brann-spiller har hun og resten av laget klart å gjenskape seriegullet fra 2021, nådd siste hinder før Champions League-gruppespillet og vært med å satt publikumsrekorder. Lørdag mot Stabæk kan sesongen krones med et cupgull. 

– Vi må være på og gjøre jobben, men alle er klar for å avslutte sesongen med stil. Det hadde også vært utrolig kjekt å kunne gi Ingrid Ryland "The Double" i sin siste kamp før hun legger opp, så det gir ekstra motivasjon, sier hun. 

BB221030VG111.jpg
Bilde: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN.

Året har vært preget av oppturer, den største nedturen kom mot Rosengård i den avgjørende kampen for å nå gruppespillet i Champions League. Da gjorde Brann to gode kamper, men svenskene ble for sterke. 

– Det var kjipt at det ikke gikk. Men det ga en viktig erfaring i "vinn eller forsvinn"-kamper, som vi skal bruke i cupfinalen. Jeg vil også si at det å få ha vært med på alt jeg har denne sesongen, sammen med denne gjengen, har vært stort. Det er en fantastisk spillergruppe, sier hun. 

BB220921BB310.jpg
Bilde: Marius Simensen / BILDBYRÅN.

– Vi er veldig fornøyd med at Aurora er med videre, og vi fortsetter arbeidet med å sørge for at vi har et sterkt lag også neste sesong, sier sportslig leder og fungerende trener Olli Harder. 

Etter cupfinalen er sesongen over for mange av Branns spillere, men for Mikalsen og resten av landslagsspillerne gjenstår to treningskamper mot England og Frankrike. 

– Det blir et siste push før ferien. Jeg er veldig glad for at vi skal å spille de kampene i Spania. Vi møter tøff motstand, men det blir viktig læring å ta med seg inn mot neste års VM, sier Mikalsen. 
 

Annonse fra Obos-ligaen: