Grei start for Fantasy-eksperten

Åpningen på sesongen ble grei for Branns egen Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus.

Annonse:

Nå er han klar med nye tips til dere som elsker Fantasy. Her er de:

Da var vi endelig i med årets Fantasy-sesong. For min del ble det en helt grei start med 69 poeng. På Brann.no kom jeg med tre forslag til kapteiner, der alle tre scoret. Det må kunne kalles en god start på årets sesong. 

Her er laget mitt fra runde 1:

fantasy laget til markhus

Jeg satte opp laget mitt med tanke på runde 2 der planen fremdeles er å bruke spissrush. Dette er litt avhengig av om det kommer noen rapporter om spilletid for Daouda Bamba. Om han blir meldt klar til kamp er planen spissrush med Ohi Omoijuanfo, Matthias Vilhjalmsson og Bamba.

Om det ikke blir spissrush, så er to kapteiner et godt valg. Da står det mellom disse spillerne: Ohi Omoijuanfo, Magnus Wolf Eikrem, Vito Wormgoor og Eirik Hestad. Veton Berisha er også et veldig spennende valg om det blir meldt at han starter før lørdag klokken 17.00 når Fantasy-fristen for runde 2 går ut. 

Dersom du satte opp ett lag uten fokus på runde 2 bør du definitivt bruke chipen rik onkel nå.

Etter min mening er det «krise» å stå uten tre spillere fra Brann og Molde denne runden. Det bør være gode muligheter for disse to lagene til å score en del mål, så jeg vil anbefale fire-fem offensive spillere fra disse to lagene. Jeg kommer selv til å ha fem, i tillegg til Vito Wormgoor.

Lykke til!

Annonse fra Eliteserien: