Gilli: - Vi skyldte fansen denne seieren

Gilli Rolantsson sørget for 3-0 med sin tredje scoring for sesongen. Etterpå dedikerte han seieren til supporterne.

Annonse:

- Jeg føler at vi skyldte fansen denne seieren. Det var deilig å kunne gi dem tre scoringer og tre poeng, sier Branns venstrekant.

Brann slo Strømsgodset 3-1 etter tidvis meget godt spill. Spesielt 2. omgangen var god sett med røde øyne. Det ble tre scoringer riktig vei til slutt.

En av målscorerne var Gilli Rolantsson. Den meget anvendelige færøyingen er tydelig i sin mening når det gjelder hvorfor denne seieren var så viktig.

- Vi tapte siste kamp her på Stadion. Det var noe vi ikke ønsket å gjenta. Vi skyldte fansen denne seieren her, og det er moro at vi fikk det til i dag, sier Rolantsson.

Utnyttet slurv i forsvaret

Om scoringen sin sier Gilli at det var viktig å være på da sjansen bød seg. Først da kan man lykkes.

- Det var litt rot i forsvaret deres. Jeg kom gjennom alene mot keeper, slik som mot Haugesund. Kanskje ikke det flotteste målet, men det er viktig å oppsøke muligheten hele tiden. Hvis man ikke gjør det, scorer man aldri, mener Rolantsson.

Han var mer fornøyd med 2. omgangen enn spillet før pause. Han har ikke noen forklaring på hvorfor rødtrøyene gjorde det klart bedre etter at lagene var ferdige med hvilen.

- Jeg har ikke noen forklaring på dette. Vi har gjort det slik i flere av de siste kampene. Varierende før pause, mye bedre etter det. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det viktigste var å ta tre poeng siden alle lagene rundt oss vant, sier vingen.

Neste søndag møter Brann Kristiansund på bortebane. Nordmøringene er ett av formlagene i Eliteserien, og har vunnet fem av de seks siste kampene de har spilt. Gilli er likevel optimistisk foran det vanskelig oppgjøret.

- Vi skal opp til Kristiansund for å slåss for poengene. Ingen skal tvile på at vi fortsatt er sultne på seier. Vi skal vise styrke og karakter og ta tre poeng derfra, avslutter Rolantsson.

Annonse fra Eliteserien: