Frank Hansen (46) er Gatelagets nye trener

Fra nyttår startet Frank Hansen (46) fra Osterøy som ny trener for Branns gatelag. Bli bedre kjent med 46-åringen her.

Annonse:

Gatelaget er et tilbud til kvinner og menn som har eller har hatt utfordringer med rus. Målet er å skape en meningsfylt og rusfri hverdag, med økt livskvalitet gjennom fellesskap og fysisk trening i en trygg arena.

Laget trener to ganger i uken, hele året gjennom. Allerede har de hatt to treninger i år, og det med Frank Hansen som ny trener. 

– Jeg gleder meg til fortsettelsen og har fått et veldig godt inntrykk av gjengen allerede, sier Hansen. 

Han har mange år bak seg i lokalfotballen, der han blant annet har spilt ti år for Fana i 1. og 2. divisjon. Han har også vært fotballtrener, og har siden 2009 jobbet i Bergen fengsel. 

– Jeg fikk et tips om at denne stillingen var ledig, og den passer meg helt perfekt. Det kombinerer begge mine verdener, som er fotballen og det å hjelpe mennesker med utfordringer som jeg gjør i min andre jobb. Jeg vil være med på å gjøre hverdagen bedre for alle som er en del av Gatelaget, sier Hansen. 

Branns Eliteserie-lag, Toppserie-lag og alle lagene i Brann-Akademiet har hatt ferie gjennom jule- og nyttårshelgen, men Gatelaget har kjørt på som vanlig gjennom julen som det eneste laget i Brann. Treningene er som alltid tirsdager og torsdager, og dermed var det full aktivitet på Nymarksbanen 2. juledag. 

I mai skal Gatelaget på treningsleir til vennskapslaget Hittarps i Sverige. Her er det lagt ned dugnadstimer fra spillerne og med god hjelp fra eksterne bidragsytere skal drømmen nå bli virkelighet.

Laget er nemlig tittelforsvarer i årets høydepunkt for landets gatelag – den nasjonale turneringen som samler lag fra hele landet.

CR6_0157.png
Annonse fra Eliteserien: