Forteller om ekstratreningen som har bidratt til flere målpoeng

Felix Horn Myhre har funnet seg godt til rette på midtbanen den siste tiden, og leverte både mål og målgivende i helgens bortekamp mot Sogndal. Han forteller om hvordan han opplevde å sette ballen i nettet foran drøyt 1000 kokende bortesupportere.

Annonse:

– Det var utrolig gøy og flott følelse, og det ser man på feiringen min også! Det var en fantastisk opplevelse å spille i Sogndal foran så mange Brann-supportere, forteller Horn Myhre.

Horn Myhre er involvert i stadig flere mål fra sin venstre indreløperposisjon. Han trekker frem trening med assistenttrener Erik Huseklepp som en medvirkende årsak til dette.

– Jeg har fått spille mer og føler meg i fin form. Så har jeg trent litt ekstra med Huseklepp, sammen med et par andre. Det har hjulpet meg, og jeg har blitt litt mer bevisst på ting. Så har jeg vært litt på rett plass til rett tid, sier Horn Myhre.

Etter å ha vært fast innslag på høyreback i fjor, har Horn Myhre vært å finne midtbanen denne sesongen. Her får han vist enda flere av hans ulike styrker på banen.

– Jeg er trygg med ballen og flink til å sette opp andre. Ved at jeg er god på ballbehandling og å finne rom kan jeg sette i gang angrep. Så har jeg vært med å bidra foran mål, som er fint.

Ønsker å vinne hver kamp – tabellnabo blir neste hinder

Med ni kamper igjen å spille er Brann stadig ubeseiret, og troner tabellen med 57 poeng. Nå ser Horn Myhre frem mot sesongens siste fase, og går inn for å avslutte sesongen i samme stil som det man har levert til nå.

– Jeg håper vi leverer det samme vi har levert de første 21 kampene. Vi vil gå ut og vinne hver kamp, det er ingen grunn til å la være. Alle er sultne og har lyst å prestere bra, så vi fortsetter med det samme, sier Horn Myhre. 

Mandag spiller Brann sin tjueandre seriekamp for året, og opprykksjagende Ranheim gjester Stadion. Horn Myhre gjør seg følgende tanker om hvordan vi skal sikre nye tre poeng.

– Vi spiller vårt spill og har mest fokus på oss selv. Det har vi hatt i hele år, og det liker jeg godt. Så skal vi spille som vi har gjort, så får Ranheim tilpasse seg etter hvordan de håndterer oss. Det er en fin følelse å gå inn med en plan om å styre kampen hver gang, forteller Horn Myhre.

Annonse fra Eliteserien: