Forren fikk førjulsgaven han ønsket seg

Vegard Forren (32) signerte i dag en kontraktsforlengelse med Brann som gjør at han er Brann-spiller også i 2021.

Annonse:

– Det var akkurat det jeg ønsket meg til jul. Jeg har vært klar på det lenge at jeg ønsket å bli værende i Brann, og nå blir det i alle fall en sesong til. Det er et utrolig spennende prosjekt på gang her, og jeg er ekstremt motivert for å være en del av det, sier Vegard Forren til brann.no.

Forren kom til Brann i juni, etter at han ble fristilt fra kontrakten han hadde med Molde. Siden den gang har Forren vært involvert i 24 seriekamper (før sesongens siste mot Odd). Kontrakten hans gikk egentlig ut ved nyttår, men den er nå forlenget til å gjelde ut 2021.

Håper på mer publikum

Forren markerte seg fra første stund i Brann-drakten, men i det tette kampprogrammet i starten av sesongen gjorde at han spilte flere kamper med smerter. I høst ble derfor Forren satt på sidelinjen i noen uker, slik at han skulle bli helt kvitt skadene.

– Jeg er i meget god form nå, og har fått trent fantastisk godt siden jeg kom til Brann. Neste sesong skal bli veldig bra. Da får jeg en hel oppkjøring med laget, med et mye bedre utgangspunkt enn jeg hadde før sesongen startet i år, sier Forren.

Selv om Forren har en sesong bak seg i Brann-drakten, har han aldri opplevd å spille for mer enn 600 tilskuere på Stadion som Brann-spiller.

– Jeg håper at ting stabiliserer seg med tanke på viruset og at publikum får komme tilbake neste år. Det blir moro, sier Forren.  

Vegard Forren og sportssjef Rune Soltvedt undertegnet kontrakten i timene før avspark til dagens kamp mot Odd.

– Vegard er en viktig mann for oss, både på banen og i garderoben. Han er en vinner og han har mye rutine og erfaring. Han ønsket veldig sterkt å bli i Brann, og vi er veldig fornøyd med at han blir med oss en sesong til, sier Soltvedt.

Annonse fra Eliteserien: