Før kampen: KFUM Oslo - Brann

Ny tokt i Oslo! Les deg opp om det du trenger å vite før kampen mot KFUM Oslo.

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 

Brann reiser over fjellet for å møte KFUM Oslo i den 5. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles mandag 9. mai klokken 18.00, og vises på Eurosport Norge, Discovery+ og TV2 Play, i tillegg sendes den også på radio i NRK P1 Hordaland.

Det ble et lite antiklimaks mot Sogndal sist da vi bare fikk med oss et poeng, men vi er fortsatt ubeseiret i OBOS og er i høyeste grad med i toppkampen. KFUM har også fått en god start på sesongen, og er i likhet med oss ubeseiret. Oppgjøret er en nøkkelkamp om vi vil henge med Mjøndalen og Sandnes Ulf, som ligger på direkte opprykksplass og har fått en liten luke ned til oss. 

K P
2 Sandnes Ulf 4 12
3 Brann 4 8
4 KFUM 4 8
5 Sogndal 4 8

Forrige gang vi var i Oslo ble det et eventyr med kok på tribunen og seier på overtid. Det ligger an til til et fullt bortefelt på mandag også, så den tolvte mann gjør i allefall sin jobb for at alle poengene skal med hjem til Bergen. 

Brann har bare møtt KFUM Oslo en eneste gang før, og vi skal ikke lenger tilbake i tid enn cup-møtet i mars. Det ble dessverre et 0-1-tap og en tidlig exit for oss, så det er fint at vi nå får muligheten til å jevne ut statistikken og vise at det er selveste Brann som er på besøk.    

Alle oppgjør mot KFUM Oslo:

  • 2022: KFUM Oslo - Brann 1-0

Skader og suspensjoner

Mathias Rasmussen må stå over kampen etter det røde kortet i forrige kamp. Markus Olsen Pettersen er fremdeles ute med skade, mens et par andre spillere sliter med småskader. Lagoppstillingen og troppen kommer på brann.no 75 minutter før avspark. 

Neste kamp er på fotballens nasjonaldag mot Sandnes Ulf på Stadion. Kampen spilles 16. mai klokken 18 og billettene finner du her

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Eliteserien: