Ser frem til hektisk mai-måned

Ruben Kristiansen forteller om den siste treningsperioden, de kommende kampene og om å endelig få spille 16. mai-kamp på Stadion igjen.

Annonse:

Etter en spillefri helg tar Brann straks fatt på en travel mai med seks kamper på 21 dager.

– Vi har hatt en spillefri helg, og det har gitt oss tid til å tid til å gå skikkelig gjennom det vi kan forbedre fra de fire første kampene. En periode på to uker uten kamp er gunstig om man bruker den rett. Jeg syns vi har sett skarp ut på trening, og vi vil vise oss fra vår beste siden i kampene som kommer, sier Kristiansen. 

Første stopp i det hektisk mai-programmet er mot KFUM borte, mandag 9. mai klokken 18.00. Brann møtte KFUM i cupen i mars, og der endte det med et skuffende tap. 

– Vi er en revansjelysten gjeng. Det var sviende tap sist, så det vil vi revansjere nå. 

Neste hjemmekamp er 16. mai mot Sandnes Ulf. Av spillerne i dagens spillertropp er Kristiansen den eneste utespilleren som var med sist Brann spilte hjemmekamp på 16. mai, i 2019. Da slo Brann Sarpsborg 08 2–1. 

– 16. mai er fotballens festdag, og vi møter et annet topplag. Vi gleder oss til den kampen, og har veldig lyst til å sikre sesongens første hjemmeseier, sier Kristiansen. 

For Kristiansen har en uslåelig statistikk på Stadion på 16. mai. Han var skadefri og spilte fra start i 2016, 2017 og 2019, der alle kampene endte med seier. Forhåndssalget til 16. mai har passert 11.000 billetter, Store Stå er utsolgt og man kjøper billett her. Brann har over 11.000 tilskuere i snitt på årets to første hjemmekamper, der Åsane og Sogndal har vært motstander. I tillegg har det vært fulle bortefelt mot Ranheim og Skeid. 

– Publikum har vært i en egen klasse til nå, og det har vært gøy å spille. Det er en god positivitet fra supporterne, og vi vil virkelig gi de en seier, sier Kristiansen. 

Etter 16. mai-kampen venter Voss borte i cupen onsdag 18. mai, før Fredrikstad kommer til Stadion lørdag 21. mai klokken 20.00. Så er det Kongsvinger borte 26. mai, før Mjøndalen kommer til Stadion mandag 30. mai. Det blir seks kamper på 21 dager. 

– Vi liker jo å spille kamper, så mange kamper på kort tid blir gøy. Det gir oss muligheten til å danne et godt grunnlag for resten av sesongen, sier Kristiansen. 

Oversikt over billetter til alle kampene i mai kommer her. Husk at man kan ta Staddabussen til kampen på 16. mai for bare 15kr t/r.

 

Annonse fra Obos-ligaen: